Lepo je biti zaljubljen, ali mnoge devojke umeju da uvrede momka, a da toga nisu ni svesne. Oni, naravno, nikako ne žele da čuju neke stvari…

 

  1. “Mamin dečko”- većina momaka su mamine maze, ali ti to ne moraš da potenciraš. Pa ipak ga je ona donela na svet i napravila od njega čoveka kakav je sada, dakle onog u koga si se zaljubila. Nikad, ali nikad mu nemoj reći da je mamin dečko. Zašto petljati njegovu majku?! Momci su osetljivi na majke kao što si ti osetljiva kad ti neko spomene tvoje roditelje.

 

  1. “Počeo si da ćelaviš”- većina momaka kako raste gubi kosu. Oni obično deluju kao da im to uopšte nije bitno. Samo da znaš verovatno se bude noćima zbog ovog problema. Ako mu kažeš da gubi kosu, vezi je kraj.

 

  1. “Moramo da razgovaramo”- e, ovo već donosi nevolje. U glavi mu je već million problema čak i ako nije uradio ništa ružno. Ove reči obično donose nevolju. Odleteće na kraj sveta istim avionom samo da pobegne od tebe i ne gleda suze i dramu. Na to su alergični. Ako imate problem nadji neki drugi način samo nemoj reći: “Moramo da razgovaramo”!

 

  1. “Idu mi na živce tvoji drugovi”- Drugovi…devojke ih obično ne vole. Oni su uzrok zašto tvoj momak pije, izlazi, zabavlja se. Ako ti se ne svidjaju i to im kažeš, eto velikog problema. Uvek je bolje da o njima pričaš oprezno. Zamisli kako bi tebi bilo da on tebi stalno pridikuje o tvojim drugaricama.

 

  1. “Uvek si takav, nikad se nećeš promeniti”- ove reči su najveći problem kod devojaka. Nemoj da generalizujes stvari i da to stalno ponavljaš. Moraš da se skoncentrišeš na trenutnu raspravu, a ne da stalno govoriš isto.

 

  1. “Više me ne voliš”- ova rečenica ubode kao strela . U većini slučajeva se koristi kad zahtevaš od njega nešto nemoguće i pokušavaš da ga ubediš da si ti u pravu. Zaboravi je zauvek.

 

  1. “Moj bivši to nikad nije uradio”- nikada, ali nikada ne pominji bivšeg. Ni ovako, a kamoli da ga porediš sa sadašnjim momkom. Šta je on uradio ili nije uradio sa sadašnjim trenutkom nema nikakve veze. On je bivši zato što za to postoji dobar razlog. Zašto ponižavaš svog momka sa ovim poredjenjima?! Time rušiš njegov ego i sigurno ga odbacuješ od sebe.