U planeru vašeg dragog, zvanom srce, druga je upisala svoje ime. Pošto onog koji ti se mota po mislima ne možeš baš da staviš pod mikroskop niti možeš da ga odvedeš na kojekakve pretrage koje će pokazati da li njegovo srce kuca za tebe ili za neku drugu, evo nekoliko znakova koji govore da je tvoj dragi  ipak zaljubljen u drugu.

1. Stranac

U trenutku kad ste se upoznali, bio je skroz sladak, obasipao te je pažnjom, donosio cveće, smeškao se tvojim forama i gledao te duboko u oči. Ipak, nešto se promenilo, vaša tajna veza se prekinula i sad ispred sebe imaš stranca. On je sve  vreme zamišljen i dalek, a lep i nežan pogled u tvoje oči je prošlost. To je možda znak da ti i on više niste na istoj “talasnoj dužini”,  a da on svoje bonus bodove sad koristi za gugutanje nekoj drugoj.

2. Izvinjenja, pusta izvinjenja

Više nema vremena da te sačeka posle škole, već odjednom mora na fudbal,  kafu ili neki sastanak. Poruku nije stigao  da ti pošalje  jer je bio u gužvi, a nije je pozvao jer je stvarno bio u haosu. Takva izvinjenja ili ona tipa: “Ne mogu jer već imam planove“, a oni, kako iz konteksta zaključuješ, ne uključuju tebe – ukazuju na to da se u sve minute njegovog planera zvanog srce definitivno upisala neka druga.

3. U strahu je dug jezik

Ako je kriv, makar zgrešio mišlju ili  delom, tvoj dragi će postati izrazito pričljiv
kako bi sakrio svoja nedela. Moguće je da  počne da ti detaljno opisuje svoj dan ili
da bude izrazito fin. Ipak, pojedinci koji strahuju od toga da će biti otkriveni, često svojutrenutnu dragu optužuju za kojekakve greške, kako bi u svojim očima pronašli opravdanje za laži i obmane.