Što si manje sigurna u sebe, to će češće ta reč da ti se javlja u glavi. Što je najgore polovina problema je u emotivnoj vezi – ti ćeš da je vidiš svuda. Ali svakako u emotivnoj vezi najčešće.

U normalnj i zdravoj vezi mesta za prevaru nema. I plašiti je se je takođe glupo. Razmisli sama: ako se i desila, ondaj je to gotovo, to je već činjenica koju ne možeš da promeniš. A ako nije, onda gde je smisao?

Ako neko želi da eksperimentiše, onda se to u i dogovara u vezi i zajedno i dolazi do rešenja. A juriti i uhoditi, proveravati – je znak dubokog infantilizma (detinjastog ponašanja). Čak i ako “desilo se samo jednom” ili “iz pijanstva” – to je ili početak kraja ili zvonce da partner od početka nije bio pravi.

A sada šok priznanje: Jednom sam u životu prevarila. Toliko sam bila odlepila sama od sebe, da sam sutradan raskinula sa dečkom i otišla kod psihologa da rešavam, šta mi se! koji moj, desilo? Zato što je mnogo ređe problem u onome ko je prevaren. A upravo je prob,em u onome ko je prevario. Prihvati tu misao da je tvoja greška minorna i da nema smisla praštati!

Preseci i kreni dalje!