Šta raditi da se ne odlepe i kako im produžiti rok trejanja?

Da bi ste stvorili modni izgled Tvigi, potrebne su ti veštačke trepavice, koje je neophodno pravilno nalepiti, nositi, skidati i čuvati.

PRAVILA KORIŠĆENJA

2

Veštačke trepavice – završni momenat šminkanja. Zbog toga se one lepe na našminkane kapke, na senke i alajner. Pre nego što se lepe trepevice, proveri da li ti odgovaraju po veličini. Ako su slučajno duže od tvog kapka, uymi makayice i skrati sve što je višak sa strane koja se lepi na kraj oka. U suprotnom će ti smetati i bockati.

 

Все, что вы хотели знать о накладных ресницах

Stavi maskaru na svoje trepavice. Nakon toga ravnomerno rasporedi lepak na obod trepavica. Dodatno kapni na rubove trepavice, baš na tim mestima se trepavice obično i odlepljuju, u najnezgodnijem trenutku. Sačekaj tridesetak sekundi da se lepak malo stegne.

22222

Posle toga prisloni liniju veštačke trepvice kako je moguće bliže prirodnim i zalepi ih na kožu pažljivo laganim pritiskom. Da se ne bi videla linija lepljenja, neophodno je iscrtati oko alajnerom, da se trepavice ne bi odlepile.

KAKO SE SKIDAJU

Все, что вы хотели знать о накладных ресницах

Posle napornog dana ili lude žurke jedva čekaš da se umiješ i skineš šminku. Ne žuri. Prvo moraš da odlepiš  trepavice. Sa spoljašnjeg kraja polako povuci trepavicu, ona će se lagano odlepiti od kože. Očisti trepavice od lepka. Oblepi svaku trepavicu oko prsta da bi dobile oblik polumeseca. Na taj način će trepavice poprimiti oblik tvog kapka i to ponovi pre stavljanja trepavica. Stavi trepavice u kutijicu za čuvanje, da se ne bi pogubile.

PAMTI!

111
  • Čuvaj trepavice u prohladnom suvom mestu, jer vlaga i toplota mogu da ih deformišu.
  • Uvek skidaj trepavice pre spavanja.
  • Neka ti ne padne na pamet da plačeš sa trepavicama, čak i ako si koristila vodootpornu maskaru. Suye neutrališu lepak.

222

  • Ako pažljivo koristiš i čuvaš trepavice, mogu da ti traju jako dugo. Ybog toga nemoj da na njih stavljaš maskaru niti da ih čistiš sredstvom ya skidanje šminke.