Kako napraviti romantičnu čestitku pomoću telefona?

Bliži nam se dan zaljubljenih 🙂 i trebalo bi da osmislimo kreativnu i romantičnu šestitku svom voljenom. U doba tehnologije i pametnih telefona to je vrlo jednostavno, praktično u tri koraka. Miss6teen je izabrala za tebe 5 vemoa praktičnih i besplatnih aplikacija da obraduješ svog voljenog.

PUNKPOST

Приложение Punkpost

Ova aplikacija je osmišljena tako da od mnogobrojnog izvora prvo odabereš pozadinu, a nakon toga otkucaš tekst. Sve to možeš da odštampaš i da pošalješ na adresu svog voljenog. Takodje možeš da dodaš neku bombonicu u obliku srca ili zajedničku fotografiju i tako pošalješ. Sigurno ćeš ga prijatno iznenaditi kada otvori sanduče. Ako pošalješ 13. februara, 14. će biti dostavljeno.

TOUCHNOTE

Приложение Touchnote

Ako hoćeš da čestitka sadrži vašu zajedničku fotku ili više njih, ova aplikacija je pravi pogodak. Uz pomoć raznih šablona i fotografija i snimaka iz svog telefona ćeš lako napraviti zanimljivu čestitku. za razliku od predhodne aplikacije, ovde tekst ima ograničen broj karaktera i koristi standardne fontove.

VALENTINE’S DAY 2016

Приложение Valentine's Day 2016

Izgled ove aplikacije je jako pojednostavljen. Od ogromnog izvora šablona, možeš da odabereš samo one koji ti se dopadaju i od njih da kombinuješ. Ali od omiljene fotke u ovom momentu ćeš morati da se pozdraviš, ta opcija nije podržana. Ali zato su same čestitke jako slatkei možeš odmah da ih pošalješ na društvenu mrežu ili neki mesindžer.

IPICTORY

Приложение iPictory

Za one koje vole konkretnije poklone, odgovaraće ova aplikacija. Ona omogućava to da u realnom vremenu napraviš magnet, masku za telefon, šolju, majicu i čak ceo kalendar sa vašim fotografijama. Pritom možeš da ih ubaciš kako iz svog telefona tako i sa svojih profila sa fejsa, instagrama…

BETWEEN

Приложение Between

Dan zaljubljenih je odličan povod da se registuješ na društvenoj mreži koja je namenjena samo za dvoje. Pored toga aplikacija dozvoljava da se napravi kalendar dešavanja, što je jako interesantno.