Među brojnim zvanicama iz javnog života, diplomatskog kora i sveta filma na svečanoj premijeri crnogorskog kandidata za prestižnu nagradu “Oskar” bili su glumici Branko Cvejić, Petar Strugar, Milutin Milošević, Tamara Krcunović, Vladimir Aleksić, Matea Milosavljević, pevačica Ana Bebić, teniserka Bojana Jovanovski, TV lica Iva Štrljić i Adriana Čortan i mnogi drugi.

Voja Brajović, doajen srpskog glumišta na premijeri nije krio oduševljenje što može da se pokloni pred beogradskom publikom koja je pretpremijerno film mogla da pogleda na nedavno završenom 44. FEST-u.

Velika je čast biti sa ovim ljudima na sceni danas pred uvek raspoloženom domaćom publikom. Sestre Juka su okupile izuzetno talentovanu ekipu koja je pre svega dobro funkcionisala na setu što se prenelo na film. Režiserka je imala jasnu viziju šta želi i vodila računa o svakom detalju – rekao je Brajović nakon višeminutnog aplauza kojim su ljubitelji sedme umetnosti pozdravili filmsku postavu.

Dora – Helena Beljan

Miss6Teen je imao tu čast da prisustvuje na premijeri očekivanog filma ,”Ti mene nosiš” u kome, između ostalog, igra mlada glumica Helena Beljan, sa kojom smo imali priliku da razgovaramo prethodnog meseca.

Nakon beogradske premijere film “Ti mene nosiš“, koji je rezultat regionalne koprodukcije u koju su uključene Hrvatska, Slovenija, Srbija i Crna Gora, uz podršku Eurimages, krenuće sa prikazivanjem u bioskopima po svim većim gradovima Srbije.