“Moja karijera – Moj izbor”

15. i 16. aprila 2016. godine u Nišu

Preko 40 visokih škola i najuspešnijih privatnih i državnih fakulteta iz Srbije i inostranstva, prezentovaće ponudu najmodernijih vidova obrazovanja na 9. Međunarodnom sajmu obrazovanja

“MOJA KARIJERA – MOJ IZBOR” u dve sale Doma vojske u Nišu.

U okviru dešavanja na Sajmu u posebnom prostoru, biće organizovana prateća dešavanja – besplatne kreativne radionice, prezentacije fakulteta, promocije knjiga…

Sajam će pratiti okrugli stolovi i tribine različitih tematika.

Pored fakulteta i visokih škola svoj rad će, kao vid neformalnog obrazovanja, prezentovati i agencije koje se bave edukacijom iz oblasti učenja stranih jezika, škole računara, socijalnih veština,
tehnika pregovaranja, marketinga, PR, menadžmenta, računovodstva , …

Organizovanu posetu Sajmu MOJA KARIJERA – MOJ IZBOR najavile su brojne srednje škole. Na osnovu dosadašnjeg interesovanja očekujemo posetu ne samo iz Niša već i posetu budućih studenata iz čitavog regiona.

Sajam prate multimedijalni događaji čime privlačimo pažnju medija i novih, vizuelnih generacija. U skladu sa tim , pored standardnog promotivnog materijala koji pruža informacije, fakultetima i višim školama je ostavljena i mogućnost da prikažu :

· Zanimljiv EKSPERIMENT ili prezentaciju
Fakulteti imaju mogućnost da na svom štandu, pored standardnog, promotivnog i informativnog materijala, demonstriraju neke zanimljive naučne eksperimente. Time se kroz mali festival nauke , na najbolji mogući način promovišu vrednosti određenog fakulteta.

· KREATIVNE RADIONICE
Sajam će pratiti i besplatne radionice na sledeće teme: brzo čitanje; Emocionalna inteligencija; Govorništvo i javni nastup; Menadžment organizacije događaja; Pisanje CV; Aktivno traženje posla; Uživo sa Life coachem – kako da prevaziđete razvojne probleme i budete uspešni.

GALERIJA USPEŠNIH – Poseban deo Sajma biće posvećen promociji najboljih učenika koji su osvajali medalje na republičkim i međunarodnim takmičenjima. U GALERIJI će biti predstavljeni najbolji studenti koji su osvajali nagrade, kao i mlade kompanije kao primeri dobre prakse.

miss6teen