image


Pridobijanje pažnje simpatije je jako problematična stvar, ukoliko ne igraš na kartu svog izgleda. Svim momcima je jasno da iako su oni uglavnom vizuelni tipovi, iza lepog lica devojke se krije odredjeni karakter i osobine u koje se tek moraju zaljubiti. Kada privučeš njegovu pažnju zbog nekog kvaliteta ili osobine, sigurno ćeš ga mnogo duže zadrzati nego kad obučeš prekratku suknjicu i veliki dekolte.

Evo nekoliko saveta kako da mu privučeš pažnju a da ne igras na kartu izgleda!

#Ne izbegavaj ga
Ako nisi u njegovoj blizini, nećeš privući njegovu pažnju. To ne znači da treba da ga juriš, ali ponekad bi trebala da se pojaviš na mestima gde on voli da provodi vreme. Ako je reč o kafiću gde često pije kafu, zašto i ti jednog jutra ne svratiš tamo?

#Pokloni mu pažnju
Ne moraš da ga zasuješ komplimentima ili da gutaš svaku njegovu reč kao da si opsednuta, ali uvek obrati pažnju na to šta priča, postavljaj mu potpitanja i tako mu  daj do znanja da te zanima ono o čemu govori. Svima nam prija kad zadobijemo nečiju pažnju – i njemu će prijati.. Budi sigurna u to.

#Budi samouverena
Svi se malo uznemirimo kada treba da pričamo sa simpatijom, ali pokušaj u tom trenutku da se opustiš najviše što možeš – dokazano je da momke privlače devojke ‘koje znaju šta rade’. Samopouzdanje je seksi!

#Budi prirodna
Onako kako se ponašaš u društvu drugarica i školskih drugova, tako isto se ponašaj kada je on u blizini. Nemoj da se pretvaraš i foliraš da si nedostižna diva ili da ćutiš- pričaj slobodno o svojim interesovanjima i hobijima, ali ne zaboravi i da slušaš druge. Ljudi koji neprestano brbljaju o sebi su užasno naporni.

#Budi prijateljski raspoložena
Svi vole prijatne, vesele i nasmejane osobe – pa tako i momci. Ako želiš da privučeš njegovu pažnju, budi prijateljski raspoložena. Nemoj da si živčana, da psuješ ili da izigravaš neku nabedjenu devojku jer takve stvari odbijaju momke. Ako si baš zbog nečeg uznemirena, sačekaj dok se smiriš ili porazgovaraj sa nekom bliskom osobom.

#Smej se
Momci obožavaju biti u blizini devojaka koje znaju da uživaju  u životu – a ima li lepšeg dana od onog kada se neprestano smeješ? Ako misliš da je duhovit, daj mu do znanja da ti je zanimljiv; smehom ćete se i on i ti bolje osećati u svojoj koži.