fbpx
Naslovna DAN U... OBROK ZA NAPUŠTENE KUCE I MACE

OBROK ZA NAPUŠTENE KUCE I MACE

Umesto ulaznice za takmičenje u umetničkom klizanju donirajte obrok za napuštene životinje!

Ukoliko želite da donirate obrok za napuštene životinje, a pri tome volite umetničko klizanje, imamo sjajnu vest za vas. Naime, od 19. do 23. januara 2016. godine u ledenoj dvorani hale Pionir u Beogradu održaće se 9. po redu Evropski Kup Skate Helena 2016. Ovo takmičenje je po mnogo čemu posebno, a mi smo izdvojili mogućnost da svako ko dođe donira obrok za napuštene životinje!

6teen_psi

– Kao i svake godine, ovu manifestaciju koristimo kako bismo podstakli nase sugrađane i sportiste na humanost i razumevanje. Specijalni gosti našeg takmičenja su deca sa posebnim potrebama a ulaznice se neće naplaćivati već će posetioci moći da donose hranu za napuštene životinje u našem gradu. Svu prikupljenu pomoć prosledićemo društvima za zaštitu životinja, rekla nam je Neda Raković, PR manifetsacije.

Klizački klub „SKATE HELENA“ postoji i radi već više od 15 godina. Pod ovim nazivom se predstavljaju od 2008. godine kada i organizuju takmičenje u umetničkom klizanju u okviru Evropskog kriterijuma. Ove godine, mogu da se pohvale rekordnim brojem takmičara iz cleog sveta – čak 352!
– Deca iz našeg kluba su veliki ljubitelji životinja i skoro svaka porodica ima psa ili mačku. Svi smo oduševljeni idejom da ulaznica u Pionir bude obrok za napuštene životinje. Na ulazu u dvoranu postavićemo veliku kutiju u kojoj ćemo skupljati priloge. Dobrodošli su svi, rekla nam je Vesna, Predsednik OC.

Dakle, sve ste čuli. Od 19. do 23. dođite da uživamo u spektaklu na ledu i na još jedan način pomognemo napuštenim životinjama!

Umesto ulaznice za takmičenje u umetničkom klizanju donirajte obrok za napuštene životinje!

Скочи на траку са алаткама