Stidljivo sklanjaš pogled, ako je poljubac na filmu suviše strastven i crveniš, kada pred tobom počinje da se priča o toj temi. PRIZNAJ: tebi je čak neprijato i ovaj tekst da čitaš. Gadost! Fuj! Zašto se to dešava? Hajde da rastavimo na komade!

MINI TEST

Molim te odgovori na tri jako važna pitanja. Samo odgovaraj brz i bez razmišljanja sa da ili ne.

Meni se sviđa:

  •  da pričam o seksu
  • da slušam o seksu
  • da razmišljam o seksu

REZULTATI

Sve tri varijante «DA»
Ej, dečko, ovaj sajt je za devojčice!!! 🙂

Sve tri varijante «NE»
Nije lepo da lažeš. Čak i princeze u lepim haljinicama često maštaju ne samo o romantičnoj ljubavi. Zdravoj i savremenoj devojci jednostavno je normalno bar ponekad o nečemu takvom. Najvažnije je – bez fanatizma.

Jedan odgovor «NE»
Ovo već liši na istinu. Najvažnije, nemoj da se sekiraš. Sada kada se priča o seksu je skroz normalno. Prvo, devojčice su po prirodi stidljive – tako funkcionišu ženski hormoni, a protiv biologije je besmisleno boriti se. Drugo – čak i odrasle i iskusne žene ne govore previše o svojoj intimi, baš zbog toga što je to intima. Druga stvar je ako takva prirodna stvar izaziva kod tebe suviše negativne emocije. Tu ćemo morati da razložimo sve po policama i potražiti glavni razlog za ovaj problem.

OD TOGA MI JE MUKA

Ko je kriv?

Odvratni dečaci, koji niočemu drugom ne razmišljaju, a što je još gore, ne pričaju. Njihove prljave šale, odvratne anegdote i gadne poglede koji bi postideli najstrpljiviju osobu. I sa tim kretenima ti treba da se ljubiš na zalasku sunca i da se osćeš romantično? Bolje odmah u manastir!

Zbog čega?
Svi dečaci su budale. To je gorka istina, sa kojom se mi susrećemo još od malih nogu, i s godinama veruj mi, ništa se ne menja. Čak naprotiv, sve je gore i gore, jer hormoni driblaju muškarce čak i sa 100 godina. Da-da, za sve su krivi polni hormoni. Devojčice oni prave stidljivim, ženstvenim i popustljivim, a dečacima vrlo često i ono malo mozga pojedu i teraju da govore i da rade razna odvratnosti.

I šta dalje činiti?
Razlikovati, gde se završavaju hormonske bure, a gde počinje banalni bezobrazluk. Čak i odrasli muškarci, koji su zaraženi ljubavnog groznicom, nisu ništa bolji, obožavaju da se prave važni i da budu što glasniji i viđeniji. Kod dečaka je isto, samo sto puta bolje. Pogotovo glupavo i neukusno  se ponašaju u staji, gde svaki govor, pa i ako nije Alfa, bar da tako deluje. Tako da ako si prošla u topu i suknjici pored grupice tinejdžera i oni se zasmeju, glupo je da se ljutiš. Takvo ponašanje je čista biologija života.

Uteši sebe tim, da bi svaki dečko iz te grupe, nasamo sa tobom bi bio kao nevina bubica, saplitao bi se o sopstvene noge i ne bi smeo da te pogleda. Ali ako se desi da dečko ni nasamo ne prestaje da bude odvratan, to je znak da je on jednostavno ne vaspitan i sa njim ne treba gubiti vreme. Još gore je ako se tako ponaša u onim trenutcima. U ljubavi žena rešava šta može a šta ne, a muškarac se povinuje. Ako se on ponaša drugačije tri puta razmisli dobro da li ti treba seks sa kretenom!

ZBOG SVEGA TOGA PATIŠ!

Кo je kriv?
Razbijeno srce.

Zašto?
Zato čto nisi imala sreće i princ te nije primetio? Jasno je da te sad ništa ne može utešiti, ali ja hoću da znaš: na svetu ne postoji ni jedna jedina žena koja bar jednom u životu nije nastradala od muškog bezobrazluka. Gorke suze su lile i Merlin Monro i ostavljena Britni Spirs, čak i u bajkama princeze nekada nisu prolazile baš najbolje. Takav je život, ali najbitnije je ne očajavati. Zapamti: “Sledeće godine u ovo vreme nećeš imati taj problem”, tako me je utešio jednom jedan moj drug.

I šta činiti?

Litit suze u dozvoljenoj količini, ali ne preterivati, jer globalno zagrejavanje i bez tebe svakodnevno povećava nivo okeana. Kada ti dosadi da cmizdriš, počni da učiš ponovo da veruješ ljudima – i dečacima naravno. Daleko od toga da su svi odvratni, časna reč. Važno je ne ići ni u jednu krajnost. Ne raditi iz inata ništa, jer te je ostavio jedan jedini, ali i ne treba ni odbijati seks zbog jednog neuspeha.