imageKim Kardashian i Amber Rose su šokirale javnost kada su u ranim jutarnjim satima postavile zajednički selfie na Twitteru i Instagramu. Za one koji nisu upućeni zašto je ovo velika stvar, ovo je fotografija mira koja je nastala posle žestoke svadje izmedju Wiz Khalife i Kanye Westa u kojoj je Kanye žestoko izvredjao i Amber.

image image

“Shvatila sam da kada ti je mnogo stalo do toga šta drugi pričaju, automatski ne živiš punim plućima. ” rekla je Rose ubrzo nakon Kanyevog tweeta.”Kad prestaneš da vodiš računa šta je ko rekao, tada u stvari počinješ da živis i to je neverovatan osećaj. To je onaj trenutak kad počneš da voliš samog sebe i kad živis život kako želis a ne kako ti drugi nameću. I OK si sta god drugi mislili ti si samo svoj. ”

Kako saznajemo Kim je u ponedeljak pozvala Amber i zamolila je da se nadji u kući Kris Jenner. Amber je prihvatila poziv i posle dugog razgovora njih dve su izgladile odnose. Kanye je malo pre toga pozvao Wiz-a i izvinio mu se sto je i napisao na twitteru. Da li mislite da Amber i Kim mogu biti prijateljice?