Ispratili smo prvi film koji je bio pravi boom američke kinematografije. Upoređivali su ga sa Afterom i To all the boys I’ve loved before, po uspehu.

Do tada poznati glumci su stekli još veću slavu, a uskoro su osvanule informacije o ljubavnoj vezi između glavnih likova. Tada je Internet eksplodirao, jer su fanovi dobili priliku da im se maštanja ostvare.

Onda je izašao drugi deo…

Ono što je prethodilo nastavku ovog filma je saznanje o turbulenciji veze glumaca Joey King/ Eli i Jacob Elordi/ Noa. Spekulisalo se o prekidima, potencijalnim prevarama i fejkovanju celog odnosa. Pred samo snimanje drugog dela, potvrdili su da nisu više zajedno. Jacob je čak pronašao novu devojku, divnu Zendaya Coleman.

A šta je sa Joey?

Na američkoj glumačkoj sceni je do skoro bilo tenzije. Drama se odnosila na Joey i njen ljubavni izbor. „Zar mora biti sa svakim kolegom“, kolalo je Holivudom.

Dečko koji Joey u filmu zamenjuje prethodnog, Taylor Zakhar Perez/ Marko, zapravo to čini i u pravom životu. Još uvek ništa nije pouzdano, ali postoje razni hintovi o njihovoj ljubavi.

Po vašem mišljenju, ko više ide uz Joey? Jacob ili Taylor?