Nakon 20 sezona ovog rijatilija baziranog na porodici Kardashian – Jenner, pala je odluka o njegovom okončanju. Čini se, ovog puta za sva vremena.

Kim Kardashian, jedna od najpopularnijih članova ove velike porodice, se oglasila na svom Instagram profilu. Napisala je podugačak tekst o privođenju kraju ove popularne franšize.

Kako kaže, donošenje ove sudbonosne odluke je bilo izuzetno teško za sve njih.

„Nakon 14 godina, 20 sezona i stotine epizoda mi smo izuzetno zahvalni svima vama koji ste nas gledali tokom dugog niza godina – u našim najboljim i najgorim trenucima, sreći, suzama i tokom rođenja mnogo dece. Zauvek ćemo proslavljati uspomene koje nas vezuju za ovaj šou i ljude koje smo zahvaljujući njemu upoznali.“

„Želim da se zahvalim hiljadama individua koje su bile deo ovog iskustva i, najvažnije, hvala Ryan Seacrest što je verovao u nas, E! što je bio naš partner i našem produkcijskom timu u Bunim/Murray, koji su proveli nebrojeno mnogo sati uređujući svaki snimak“, rekla je Kim.

„Naša poslednja sezona će biti napolju na početku sledeće godine, 2021.“

„Bez ovog rijalitija ja ne bih bila ono što sam danas. Neverovatno sam zahvalna na svakom gledaocu koji je svoje vreme posvetio meni i mojoj porodici, tokom dugih 14 godina. Ovo poglavlje će uvek biti presudno za karijere svakog od nas.“