Pop zvezda, Enrique Iglesias gostovaće u okviru svetske turneje „Sex and Love“ u Kombank areni, 10. maja.

Multitalentovani  umetnik koji se, pored bogate muzičke karijere, dokazao i kao uspešni tekstopisac, producent, plesač i glumac, prodao je više od 100 miliona albuma širom sveta. Billboard magazin ga je „krunisao“  dve  titule: „Kralj plesa – The King of Dance“ i „Kralj latino popa – The King of Latin Pop“! Jedan je od retkih izvođača koji se može pohvaliti višemilionskom bazom fanova i sa više od milijardu pregleda samo jedne pesme na YouTubeu „Bailando“.

U susret prazniku žena, u prodaji će se od 4. marta naći ulaznice po promotivnim cenama zaključno do 8. marta! Promotivne cene ulaznica su 2990, 3300, 3500, 4200, 4500 i 5400 RSD i biće dostupne na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Ovo će biti njegovo drugo gostovanje  u Areni. Enrique je  prvi put obradovao našu publiku odličnim nastupom pre sedam godina. „Hvala vam što ste ovde večeras, čast mi je što ovu turneju završavamo u Beogradu. Hvala svima, neverovatni ste! Vidimo se uskoro. Živeli, Belgrado!“ – ovim rečima je Enrique završio svoj prvi koncert u Beogradu i održao obećanje.