Slavni glumac je uprkos izjavama da ga ne zanima šta bivša žena Anđelina Džoli misli o njegovom putovanju sa Nikol Poturalski, odmah nakon puta posetio upravo nju i decu.

Holivudski šmeker Bred Pit (56) je uslikan u Los Anđelesu dok je išao u posetu svojoj bivšoj supruzi Anđelini Džoli (45) i njihovoj deci u njenoj vili u Los Felizeu, odmah nakon što se vratio sa puta na kom je bio sa svojom novom devojkom, nemačkom manekenkom Nikol Poturalski (27).

Naime, slavni glumac je rekao da ga baš briga šta će Anđelina da misli o tome što je novu devojku odveo na imanje na jugu Francuske, na kom su se upravo on i Anđelina venčali pre šest godina, ali je svojim postupkom dokazao drugačije.

Odmah nakon puta je otišao da poseti Anđelinu i decu, a paparaci su ga uslikali u automobilu dok je ulazio na njeno imanje.Nakon što je pre nedelju dana uslikan na aerodromu u Francuskoj sa novom devojkom, Nikol je postala glavna tema svih medija širom sveta, a zatim su u javnost procurele informacije da je ona i dalje udata.

Naime, Nikol je u braku sa Rolandom Marijem 68-godišnjim biznismenom iz Nemačke, koji je vlasnik jednog od najpoznatijih restorana u Berlinu pod nazivom “Borchardt”. Nikol sa njim ima sina Emila Marija (7), ali njemu navodno ne smeta što se Nikol zabavlja sa Bredom, jer su oni u “otvorenom braku”.

– Ne zanima ga negativnost, ni ljubomora. I dalje su venčani, a ta se veza može opisati kao otvoreni brak – ističe prijateljica Nikol Poturalski.- Bred Pit je Nikol upoznao prošle godine u restoranu “Borchardt” koji je u vlasništvu njenog supruga Rolanda. Glumac u taj restoran dolazi već godinama, a Rolanda već odavno poznaje. Nikol mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su krenule iskre među njima – dodala je manekenkina prijateljica.