Barbara Milenković, na internetu poznatija kao Barbi Afrika, je osamnaestogodišnja Nišlijka.

Stekla je slavu prvenstveno putem popularne aplikacije Tik Tok, snimajući pozitivan content.

Do skoro je bila žrtva nasilja drugih influencera, kao i njihovih fanova.

„Bila sam žrtva verbalnog nasilja 8 meseci, ali se trudim da ne obraćam pažnju“, rekla jednu televiziju. „Moram da istaknem da je njihovo opravdanje za napadanje mene bilo: ona je previše dobra, mi u to ne verujemo, dakle sigurno je dvolična“, opisala je prisećajući se.

Istraživali smo njen profil na jednoj od najposećenijih aplikacija, na kojoj ima preko neverovatnih 560.000 pratilaca! Kako je i sama naglasila, sadržaj njenog profila se ogleda u isticanju onoga što najbolje čini. To su ples, kojim se bavi skoro deceniju i gluma, koja je njen hobi već 5 godina.

Uprkos svojoj slavi, kako kaže, nije se promenila.

Jedna je od retkih uticajnih mladih ljudi koji skoro svakodnevno ističu zahvalnost prema fanovima, ali i ljudima iz privatnog života koji joj pružaju podršku. Pored svega toga, krasi je ambicioznost. Upisala je fakultet u Beogradu, u kom želi da kupi stan do kraja ove godine.

Kako navodi, to će učiniti od svog novca, na šta je vrlo ponosna.

Njena aktivnost ne zaostaje ni na YouTube platformi, na kojoj možemo naići na razne prank i vlog videe. Dokaz o uspehu koji je dostigla za kratko vreme je bila upravo minula subota, 5. septembar. Dan pre toga je postavila na društvene mreže obaveštenje da će narednog prodavati sladoled u Nišu, pruživši adresu. Kada je došla, tu su je sačekali fanovi kojih je bio popriličan broj. Kasnije je na Tik Toku istakla koliko je zahvalna, snimivši sve što je dobila kao poklon.