Slavni pevač je promenio svoje ciljeve i vrednosti i to sve zahvaljujući crkvi.

Slavni kanadski pevač Džastin Biber (26) je na svom Instagram profilu objavio emotivnu poruku u kojoj je napisao da želi da promeni vrednosti koje su mu bitne u životu.

Naime, Džastin se u jednom trenutku svoje slave odao drogama i alkoholu, a cenio je samo materijalne stvari.

– Dolazim iz malog grada Stratforda u Kanadi. Nisam imao materijalne stvari i nikada nisam bio motivisan novcem niti slavom, samo sam voleo muziku – započeo je on.- Ali kada sam postao tinejdžer pustio sam da moja nesigurnost i frustracije diktiraju šta će mi biti vredno. Moje vrednosti su polako počele da se menjaju. Dopustio sam da ih ego i moć preuzmu i moji odnosi sa ljudima, koji su patili zbog toga – dodao je pevač.

Zaista želim zdrave odnose. Želim da budem motivisan istinom i ljubavlju. Želim da budem svestan svojih mana i grešaka i da učim iz njih. Želim da idem putem koji je Bog isplanirao za mene, a ne da pokušavam da radim po svom – dodao je.- Želim da se odreknem svojih sebičnih svakodnevnih želja kako bih mogao da budem dobar muž i otac u budućnosti. Zahvalan sam što mogu da hodam sa Isusom, jer on vodi put – zaključio je slavni pevač.