Većina devojaka žele da budu savršene I svaka od njih misli da joj nešto fali:

Nemam lepu liniju, nemam lepe zube, nemam lepu kožu, nemam ovo, nemam ono… E, pa draga moja nisi u pravu! Bez obzira što pokušavaš da budeš saršena, ni jedna plastična operacija te neće učiniti takvom. I, ako sebe uubediš da je botoks pravo rešenje (videla sam mnoge devojcice od 16, 17 godina koje pumpaju usta), veruj mi da grešiš. To nije rešenje tvog problema. Biti I izgledati FAKE samo odbija. Izgledati kao barbika, bez obzira na to koliko se trudiš, izaziva podsmeh I niko te neće poštovati zbog činjenice da nisi zadovoljna samom sobom.

Mnoge devojke žene se obraćaju plastičnim hirurzima da bi sakrile svoju prirodnu lepotu misleći da će tako izgledati “lepše”. E, to je najveća glupost, osim ako si stara I imaš bore, koje želiš da sakriješ. Ti si tinejdzerka, a to znači imaš mladu I prirodnu kožu. Zato bi je upropastila teškom šminkom I operacijama?! Ok je staviti malo šminke, ali okrečiti se, to ne, nikako!!!

207271_178549542197576_102425053143359_481277_4602054_n_large

Ako si devela I želiš da smršaš, to je ok. Tako pomažeš svom telu I želimo ti da to I ostvariš. Ako si mršava a misliš da si debela, onda ramisli ponovo. Zasto bi mučila svoje telo kad možeš da budeš zdrava. Bez obzira na to što ti taj mali glas u tebi govori, to nema veze s mozgom. I ono što je najvažnije je da nikada ne slušaš šta drugi pričaju o tebi.

Ako imaš bubuljice kupi u apoteci tečnost za akne I umivaj se redovno. Ako imaš crne podočnjake ispod očiju onda lezi ranije u krevet!!

Razmisli uvek dva puta pre nego što doneseš bilo kakvu odluku. Sve dok svoj negativni stav I razišljenja ne promeniš u pozitivni ne donosi nikakve odluke. Razmišljaj pozitivno UVEK!!!

Ako znaš šta ti je priroda podarila bićeš srećna baš takva kakva si. Kao što Bruno Mars kaže: “You’re amazing, just the way jou are!!!” Nema razloga da menjaš sebe samo zato što te je neko ogovarao ili kritikovao. Uvek uradiono što osećaš da je najbolje za tebe.

Razmišljaj o dobrim stvarima, a ne o lošim, o svojim dobrim osobinama I o tome šta te čini drugačijom od drugih I tako ćeš podići svoje samopouzdanje. Zapamti: “Tvoja nesavršenost te čini savršenom!!!”