Rihanna je konačno izbacila svoj osmi po redu studijski album “Anti” i za dan je prodala MILION nosača zvuka. Kako bi se odužila svojim vernim fanovima koji su toliko dugo čekali njen album, Rihanna je na twitteru objavila specijalni kod kao free gift i tako  omogućila njenim mnogobrojnim pratiocima da besplatno preuzmu njene pesme.

image

Promo kod je sada istekao i Rihannine pesme sada mozete preuzeti na Itunes-u i to u delux verziji sa tri bonus pesme pod nazivom “Goodnight Gotham”, “Pose” i “Sex With Me”.

Početkom nedelje, Rihanna je na twitteru postavila sliku uz opis “Slusam Anti” kao tizer. Na ušima je imala preskupe Dolce & Gabbana slusalice.

image

Omot izdanja prikazuje malu Riri koja drži crni balon i ima zlatni povez oko očiju.

“Ponekad su oni koji imaju najbolji vid, slepi. Od svih albuma koje sam radila do sada, omot za “Anti” mi je najomiljeniji. Napravila sam mnogo pesama koje su stvarno velike i dobre pesme. Želela sam pesme pune duše, pravu muziku, nešto što osećas zauvek.  Želela sam pesme koje mogu da pevam i za 15 godina. Ponekad, kad izadjem na binu,  osećam da većinu mojih  pesama ne želim da izvodim, to nisam ja. Iz tog razloga sam želela pesme koje imaju smisao, dušu i koje ću pevati i za 10,20 godina” kaže Rihanna.

R#8 je tu. Pišite nam kako vam se svidja!