1Ne povlači se u sebe

Pa čak i ako ti ne piše, to uopšte ne znači da je ceo svet prestao da postoji i da više ništa zanimljivo ne postoji. Dok čekaš, nemoj da izbegavaš druge ljude. Oni će ti pomoći da vreme prođe brže.

 

2Ne napadaj njegove prijatelje

Ne pokušavaj da se zbližiš sa njegovim drugarima, i ne dosađuj im pitanjima gde je on, šta radi itd… Loša ideja je raspitivati se kod njih, da li mu se zaista sviđaš! Jednostavno nastavi da se ponašaš isto kao i pre.

 

3Nikako ga ne špijuniraj

Ako ste se slučajno sreli to je ok. ALi nikako ga nemoj pratiti namerno. Oboma će vam biti neprijatno ako ga sretneš negde gde te obično nema. Najverovatnije će shvatiti da si ga pratila i to je jako loše za dalji odnos.

 

4Prekini da gledaš u telefon

Tako ćeš samo da odlepiš. Ostavi na miru svoj smartphone. On će ti pisati nezavisno od toga da li ti buljiš u ekran ili ne. Opusti se i uživaj.

5Nemoj da ga uhodiš na društvenim mrežama

Učini sebi uslugu, prekini to smesta. Ovde je ista priča kao i u predhodnom poglavlju. Samo ćeš sebe da izludiš. Bolje idi sa drugricom u šetnju.

 

6Ne lajkuj sve što je on lajkovao

Prvo nemoj da lajkuješ sve njegove fotografije redom. Nemoj da repostuješ ono što on kači. Nemoj da kačiš neke ljubavne pesme ili statuse koji bi trebali njemu nešto da znače. Jednostavno ponašaj se normalno kao i do sada. Prekini da siluješ društvene mreže.