Zayn Malik je konačno rešio da bude fin. Posle nekoliko ružnih izjava o svojim bivšim prijateljima i članovima benda One Direction,  i muzike koju su izvodili Zayn se setio i dobrih dana koje je imao kao clan 1D. Pa bilo je i vreme da pokažeš malo zahvalnosti Zayn!

image

Zayn je naime izjavio da je “zahvalan” za sve što je prošao sa bendom jer da toga nije bilo on danas ne bi bio tu gde jeste.

“Mnogo sam zahvalan za sve što sam prošao sa bendom, da nije bilo toga sve ovo danas ne bi postojalo,” nedavno  je izjavio Zayn gostujući u jednoj emisiji.

Dakle Zayn je konačno progledao i setio se svojih početaka.

“Bio sam u najboljem boy bendu na svetu i voleo sam to.” dodao je Zayn.

Da li ga je neko savetovao da ovo izjavi ili on to stvarno misli ne znamo, svi fanovi su sada zadovoljni. Zayn, koji je neosporno talentovan je prošle nedelje izjavio čak i da nikad nije ni želeo da bude član benda One Direction. Za muziku koju su radili izjavio je da nije “cool”.

image

Drago nam je da je Zayn konačno osetio zahvalnost prema bendu koji ga je učinio popularnim. Pa čak i ako su ove lepe reči samo deo njegovog PR kako bi bio good guy i pridobio fanove.