Iako je nedavno izjavila da ne može da se skoncentriše u ravnim cipelama, nova uniforma Victorie Beckham su upravo ravne cipele. Ova uspešna modna dizajnerka priznaje da više ne može da nosi štikle i da joj je sada prioritet udobna obuća. Ona je nedavno  vidjena u belim kožnim papučama a na nedavnom New York Fashion Week-u nosila je patike, popularni model Adidasa Stan Smith. Možda zato što je njen suprug David Beckham priznao da mu je Vik seksi kada  nosi ovaj model patika. Viktorija je zamenila svoje visoke štikle sa belim patikama i savršeno ih uklopila u svoj novi minimalistički stil.

“Ne mogu više da nosim štikle. Dok radim nikako. Puno putujem i odeća mora da mi bude udobna i jednostavna”, nedavno je izjavila predstavljajuci svoju novu jeftiniju liniju VVB. Kolekcija je inače predstavljena juče i na nedelji mode u Londonu.

vvb_aw16_looks_press_17.jpg

Opšte je poznata njena izjava da prezire baletanke. “Više od svega mrzim baletanke. U njima ne mogu da hodam. Ako se nalaze na nogama balerine, ne razumem koja je njihova poenta. Mrzim inače svoja stopala, ona su najruznija stvar na meni.”

image

Bivsa Posh Spice priznaje da joj se stil sa godinama promenio i da sada želi da joj odeća i obuća budu udobna.

“Odeća mora biti jednostavna i udobna”, kaže Victoria koja je inače prošle godine morala da operiše stopala, što je bila direktna posledica dugotrajnog nošenja štikli.