Moda je uvek u pokretu, a trendovi se menjaju iz sezone u sezonu. U ovom članku ću vam predstaviti neke od najpopularnijih modnih trendova za 2024. godinu.

  1. Tufne: Tufnasti dezen je jedan od najpopularnijih trendova u 2024. godini. Ovaj dezen je vanvremenski i raznolik, i verovatno ćete ga često viđati tokom cele godine.
  2. Boja trešnje: Boja trešnje je jedna od najpopularnijih boja u 2024. godini. Ova boja je upadljiva, blistava i samouverena, a neke modne kuće su predstavile kreacije u boji trešnje od glave do pete .
  3. Metalik boje: Metalik boje su jedan od najpopularnijih trendova u 2024. godini. Nekoliko dizajnera je nadahnuće pronašlo u cevima ispod sudopera u njihovim kuhinjama za sledeći modni trend – razne odevne kombinacije i haljine sa metalik sjajem.
  4. Mini šortsevi: Mini šortsevi su jedan od najpopularnijih trendova u 2024. godini. Ovaj trend je savršen za tople letne dane, a možete ih nositi u kombinaciji sa različitim vrstama obuće.
  5. Održivi materijali: Održivi materijali su jedan od najpopularnijih trendova u 2024. godini. Ovaj trend je sve popularniji zbog sve veće svesti o očuvanju okoline. Mnogi dizajneri koriste održive materijale kao što su organski pamuk, konoplja i reciklirani materijali.
  6. Šeširi: Šeširi su jedan od najpopularnijih trendova u 2024. godini. Ovaj trend je savršen za tople letne dane, a možete ih nositi u kombinaciji sa različitim vrstama odeće .

Nadam se da vam se sviđaju ovi trendovi i da će vam pomoći da budete u trendu u 2024. godini!