LJUBAV Čitava godina u znaku iznenađenja i nepredviđenih okolnosti i još nepredvidivijih završetaka. Sve ono što planirate i pored nepredviđenih okolnosti i peripetija, na kraju će ispasti mnogo bolje nego što ste očekivali. Veoma prijatno buđenje iz zimskog sna očekujte već drugom polovinom februara kada vam se smeše nova poznanstva i moguće veze, zatim u junu, a od oktobra nastupa vaše vreme. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku ona može biti značajno uzdrmana drugom polovinom aprila i početkom maja i tada ćete biti na velikom iskušenju, jer će se pojaviti neko novi.

ŽIVOT Neke nove ideje i ponude koje do vas budu pristigle već početkom godine moraju biti dobro razmotrene i sagledane iz svih aspekata kako ne biste bili izigrani, jer segment poslovanja u ovoj godini može biti prepun raznih obmana i hazarnih poteza. Ono što može da vas sačuva od razočaranja i gubitka jeste strpljenje, tolerancija i vaš urođeni smisao za diplomatiju. Umesto da jurite prilike  sačekajte oktobar mesec kada će one prosto same vama dolaziti u susret.

PREGLED RECENZIJE
IZVORSuzana Cvetuljski
Prethodni tekstDEVICA 2016
Sledeći tekstŠKORPIJA 2016
vaga-horoskop-za-2015LJUBAV Čitava godina u znaku iznenađenja i nepredviđenih okolnosti i još nepredvidivijih završetaka. Sve ono što planirate i pored nepredviđenih okolnosti i peripetija, na kraju će ispasti mnogo bolje nego što ste očekivali. Veoma prijatno buđenje iz zimskog sna očekujte već drugom polovinom februara...