OVAN – Uz snagu Sunca koja će napajati vaš sektor produktivnosti tokom većeg dela septembra, pronalazite pravi balans između poslovnog i privatnog života (šesta solarna kuća). Iako su zahtevi vaše karijere trenutno poprilično visoki, a vi imate karte prepune profesionalnih mogućnosti, takođe je verovatno da će vas septembar podstaći da malo usporite i postavite sebi prioritete za brigu o sebi. Pun Mesec 1. septembra osvetljava ovu noć pevajući uspavanku, da vas pošalje na spavanje. Ovaj pun Mesec pada na vaš sektor skrivenih stvari, isceljenja i odmora, stoga vam se savetuje da se primirite ili pronađete zaključak i kraj po pitanju stvari kojih želite da se oslobodite, tokom ovog perioda (dvanaesta solarna kuća). Mars, vaš vladar, poklanjao vam je ogromne rezerve energije i strasti tokom poslednjih meseci. Međutim, takođe ćete osećati potrebu za pauzom, jer se postavlja retrogradno 9. septembra (prva solarna kuća). Mesecima koji dolaze, vaš vladar se neće samo kretati unazad, već će to činiti u vašem znaku, izazivajući ogromnu potrebu da mirujete, dok se svet menja oko vas. Naravno, ovo je drugačije od vašeg uobičajenog temperamenta, jer ste prirodan osvajač i vođa, ali što se više borite protiv plime i oseke, više energije ćete izgubiti. Iako možete iskusiti prepreke po pitanju svojih ličnih ciljeva i planova, svemir vam pokazuje da postoji vreme za odmor i vreme za štrajk. Život je strategija, zato tecite zajedno sa strujama koje vas vode. Međutim, srećom, kada se čudesni Jupiter 12. septembra okrene direktno, još jednom biste trebali videti kako vam se karijerne prilike pružaju u mesecima koji predstoje (deseta solarna kuća). Nadamo se da ste vreme tokom poslednjih par meseci iskoristili za fino nameštanje svojih planova, ali nemojte “lansirati” ništa novo tokom retrogradnog Marsa. Novi, mlad Mesec 17. u mesecu, ističe vaš sektor zapošljavanja, stoga ukoliko tražite novi posao ili želite da preuzmete više projekata na sebe, na vašoj trenutnoj poziciji, imaćete sreće u ovom pogledu (šesta solarna kuća). Kada se Sunce preseli u vaš partnerski sektor 22. septembra, gledajte kako vam se pažnja usmerava ka vašem najvažnijem poslovnom ili ljubavnom odnosu (sedma solarna kuća). Mesec koji je pred nama, pomoći će vam da se zbližite sa nekime,a slobodnim Ovnovima da pronađu nekoga sa trajnim potencijalom.
Povoljni dani: 9, 17, 28
Dani izazova: 4, 21, 24

BIK – Bikovi, čini se da ste tokom poslednjih meseci bili veoma zauzeti radom na važnim projektima ili inicijativama iza scene, a Mars je hranio ovaj sektor privatnosti (dvanaesta solarna kuća). Drugi način na koji se ovo moglo manifestovati je da ste bili veoma usredsređeni na lečenje ili rad sa lekarima, terapeutima ili specijalistima, kako biste prevazišli traume ili poteškoće iz porplosti i sebi stvorili bolju budućnost. Međutim, kako se Mars okreće retrogradno, počevši od 9. septembra i tokom narednih meseci, moći ćete ponovo da pregledate svoj napredak i planove i pronađete bolje načine za rešavanje problema. Ne forsirajte se previše u ovom trenutku. Umesto toga, krećite se sa tokovima svemira i živite dan po dan, korak po korak. Početkom septembra, pun Mesec u vašem sektoru ispunjenja 1., osvetljava noć (jedanaesta solarna kuća). U zavisnosti od vaših lokalnih ograničenja za socijalno distanciranje, neki od vas mogu prisustvovati nekom lepom događaju ili čuti uzbudljive vesti od prijatelja. Ukoliko ste vredno i naporno radili, jureći svoje nade i snove – što većina Bikova obično radi – ovaj pun Mesec mogao bi konačno da “klikne” na mesto važan deo slagalice, koji ste dugo priželjkivali. Septembar vam obećava puno užitka i zabave, posebno s obzirom da se Sunce kreće kroz vašu zonu plodnosti, tokom većeg dela meseca (peta solarna kuća). Za Bikove koji su sami, vrlo je verovatno da će pronaći neku novu potencijalnu opciju, koja će zasaditi vrt u vašem srcu, dok nekome predani Bikovi mogu čuti vesti o prinovi ili uživati u više strasti sa svojim partnerom. I na kraju, kako ova zona plodnosti takođe ima veze sa kreativnošću i umetnošću, možda ćete se iznenada osetiti božanski nadahnutima. Mladi Mesec sedamnaestog značajno vam otvara vrata u ovim oblastima. Međutim, kada se Sunce preseli u vašu zonu produktivnosti 22. septembra, očekujte da ćete biti vrlo usredsređeni na posao i zapošljavanje u narednim nedeljama (šesta solarna kuća). Poslednje što treba napomenuti, jeste da ćete se Jupiter i Saturn ovog meseca probuditi u vašem sektoru ekspanzije, te možete čuti vesti povezane sa medijima, akademskim pitanjima ili imigracionim pitanjima (deveta solarna kuća).
Povoljni dani: 9, 14, 17
Dani izazova: 2, 15, 24

BLIZANCI – Uđite u septembar sa uzbuđenjem i iščekivanjem, Blizanci, jer su se zvezde poređale za vas. Kako započnete ovaj mesec, pun Mesec će biti u vašem sektoru dostignuća u noći 1. septembra (deseta solarna kuća). Ovo bi za vas trebalo da bude glavna prekretnica u 2020. godini, posebno kada je reč o profesionalnom napredovanju. Iskoristite vreme koje okružuje ovaj pun Mesec kako biste krenuli ka svojim ambicijama, ciljevima i zakazali sastanke sa osobama visokog profila, koje će vam možda moći pomoći da napredujete. Vaš društveni život je takođe bio veoma aktivan tokom poslednjih meseci, ali zbog retrogradnosti Marsa koji počinje devetog, možda ćete primetiti da neki planovi sa prijateljima kojima ste se radovali, propadaju ili ih treba reorganizovati. Moguće je da će u mesecima koji dolaze pred vama biti frustracija sa prijateljima, ali ukoliko je to slučaj, pronađite način da se taj problem reši prijateljski (jedanaesta solarna kuća). Prve nedelje u ovom mesecu poprilično vam skreću pažnju na vašu unutrašnju zonu, a sa mladim Mesecom koji pada 17. septembra, neki Blizanci mogu da se presele ili renoviraju svoj životni prostor (četvrta solarna kuća). Ovo takođe može usmeriti vašu pažnju na porodicu ili roditelje u to vreme, a ukoliko je tako, pronađite način da jačate te odnose. Međutim, vaš um će zasigurno biti usredsređen na ljubav, strast i romantiku tokom većeg dela meseca, posebno zato što Merkur, planeta komunikacije, boravi ovde počevši od 5. septembra (peta solarna kuća). Kada Sunce uđe u ovaj znak 22. septembra, rekreacija, zabava i zadovoljstvo biće glavne stvari na vašem repertoaru.
Povoljni dani: 1, 3, 4
Dani izazova: 11, 17, 23

RAK – Moćni uspeh u karijeri već mesecima vam pada na pamet, Rakovi, a Mars vam sada daje polet i dominaciju da postignete svoje ciljeve (deseta solarna kuća). Međutim, stiže prekretnica, jer se Mars 9. septembra okreće retrogradno. Izgleda da ste možda pokušavali da preduhitrite određeni rok ili pokrenete značajan projekat, ali kada vam Mars kaže da je vreme da revidirate, pregledate i fino organizujete svoje planove, strahovito će raditi protiv vas da oni ugledaju svetlost dana, pre nego što budu zaista spremni. Umesto toga, iskoristite mesece koji dolaze da poboljšate svoju viziju, kako biste je mogli lansirati u promet kasnije tokom godine, posebno krajem novembra. Sreća i blagostanje ponovo će se osmehnuti vašim partnerstvima dok se Jupiter, veliki humanista, vraća u svoj direktan pravac 12. septembra (sedma solarna kuća). Ukoliko tražite pravog ljubavnog ili poslovnog partnera ili želite da se zbližite sa onim kojeg imate, iskoristite vreme do sredine decembra da biste nastavili ovu savršenu zajednicu. Međutim, vraćajući se u septembar, postoje veoma važne struje koje vam pokreću život, stoga obratite pažnju na njihov poziv. Veliki deo meseca fokusira se na proširenje vašeg uma, kao i na važne poruke koje želite da saopštite svetu oko sebe. Ugovori i pregovori će se takođe verovatno odvijati u ovo vreme. Pun mesec 1. septembra verovatno će vam razjasniti važno medijsko, akademsko ili selidbeno pitanje (deveta solarna kuća), dok bi mladi Mesec sedamnaestog mogao otvoriti vrata pisanju, govoru ili marketinškoj inicijativi (treća solarna kuća) . Bez obzira na sve, usredsredite na to da dobro raspolažete informacijama, odvojite vreme za to i ne žurite, ako možete.
Povoljni dani: 2, 4, 28
Dani izazova: 2, 21, 23

LAV – Septembar blista za vas, Lavovi, posebno zato što će vas Venera, boginja ljubavi i lepote, od 6. septembra na dalje (prva soalrna kuća) učiniti potpuno neodoljivima. Bez obzira da li ste samii ili imate partnera, možete očarati gotovo svakog koga želite, koristeći svoj šarm i sjaj. Sada bi bilo posebno povoljno vreme da unapredite svoj fizički izgled, bilo kroz novu garderobu ili svežu frizuru. Sa punim Mesecom 1. septmebra u vašem sektoru intimnosti, verovatno su vam na umu vaše želje u vezi (osma solarna kuća). Iako Lavovi samci možda osećaju nagon da se ušuškaju sa nekime novim, učinite to brzo – pre 9. septembra – jer će Mars, bog seksa, biti retrogradan u mesecima koji dolaze. Svakako možete nastaviti sa sastancima sada i u nedeljama koje su pred nama, ali nikada nije preporučljivo da zvanično stupite u vezu, tokom retrogradnog Marsa. Bilo koje partnerstvo koje započne tada, moglo bi na kraju otkriti da intimni seksualni odnos vremenom počinje da bledi. Ukoliko ste ipak voljni da to bude neobavezno, sigurno možete da se obavežete kasnije tokom godine, posebno u novembru ili decembru. Uprkos takvom fokusu na povezanost, septembar takođe dovodi do toga da se usredsredite na svoje prihode i troškove (druga solarna kuća). Sa Suncem koje vam sada osvetljava ovo polje i mladim Mesecom koji u taj sektor stiže sedamnaestog, Lavovi bi trebalo da ugledaju priliku da povećaju svoje finansijsko bogatstvo. Potražite novi posao ili povećajte svoju cenu u danima koji slede nakon novog meseca. Kako se i Jupiter i Saturn ovog meseca direktno okreću u vašoj zoni zaposlenja, planete vam favorizuju plan da naiđete na povećani prosperitet (šesta solarna kuća).
Povoljni dani: 2, 6, 28
Dani izazova: 4, 15, 23

DEVICA – Stigla je sezona vaših rođendana, Device, a vi ste sada ispred svih i u centru (prva solarna kuća)! Blagoslov rođendanske sezone je što vam Sunce i mlad Mesec daju priliku da uspostavite planove koje želite da se ostvare u godini koja je pred nama. Lični ciljevi, nade i projekti trebalo bi sada da se uspostave, posebno posle mladog meseca 17. septembra. Ipak, uprkos svom fokusu na vas, pun Mesec na početku meseca usmerava vašu pažnju ka vašem najvažnijem poslovnom ili ljubavnom partnerstvu (solarna sedma kuća). U to vreme, možda ćete zajedno doneti važnu odluku – postati zvanično par, veriti se, napraviti ozbiljne planove ili se čak razići. Device koje su same na ljubavnom planu bi mogle pronaći sreću početkom meseca, ukoliko tražite nekoga sa dugoročnim potencijalom. Međutim, budite oprezni jer Mars, vladar seksa, devetog dana u mesecu postaje retrogradan i ostaje u tom položaju još tokom mnogo meseci. Bilo koja veza koja započne zvanično tokom retrogradnog Marsa, verovatno će kasnije otrkiti da seksualna komponenta postaje manje važna kako vreme prolazi ili potpuno nestaje. Ali, zvezde vam pokazuju da zaslužujete životnu ljubav dok se Jupiter, ostvarivač čuda, i Saturn, pružalac strukture, ovog meseca okreću direktno u vašem romantičnom sektoru (peta solarna kuća). Ukoliko ste slobodni i možete da održite stvari ležernima, koristite ovu planetarnu snagu kako biste pronašli nekoga ko će poput cveta procvetati u vašem srcu. Nekome predane Device takođe mogu da koriste ovu obnovljenu energiju da povećaju zadovoljstvo između sebe i svog partnera. Kada Sunce napusti vaš znak i uđe u vaš sektor finansija 22. septembra, očekujte da će vam novac biti u mislima narednih nedelja (druga solarna kuća).
Povoljni dani: 2, 3, 17
Dani izazova: 1, 4, 11

VAGA – Ova čitava godina je veoma važna za Vage, kako biste obnovii i uspostavili bolju strukturu u svom životu, posebno kada je reč o vašem životu kod kuće i porodici (četvrta solarna kuća). Sa Jupiterom, planetom blagoslova, i Saturnom, davaocem strukture, koji se ovog meseca budi, verovatno ćete se konačno naći na čvršćem terenu, nakon nekoliko godina neizvesnosti. Vaš poslovni život je takođe posebno važan za vas tokom poslednjih godina, jer ste možda krenuli ka nekim novim horizontima po pitanju karijere ili promenili tok svojih profesionalnih ambicija. Sa punim Mesecom u vašem sektoru zapošljavanja, koji se odražava na samom početku meseca, možete očekivati da se pojave vesti vezane za posao. Ukoliko tražite posao, mogli biste imati sreće, stoga je ovo pravi momenat za to (šesta solarna kuća). Dok se Merkur, planeta mentalne jasnoće, kreće kroz vaš horoskopski znak od 5. septembra do 27. septembra, verovatno ćete videti kako vam ugovori ili važne komunikacije nadolaze. Međutim, još jedna glavna stavka koju treba primetiti ovog meseca je kretanje moćnog Marsa preko neba, dalje od vas (sedma solarna kuća). Od kraja juna, to vam pomaže da se usredsredite na potrebu da radite u tandemu sa značajnim poslovnim ili ljubavnim partnerom. Radeći kao tim, shvatili ste da možete stići mnogo dalje. Ali, počevši od devetog septembra, Mars se pretvara u svoj retrogradan oblik, te uzrokuje trenje i potencijalno neprijateljstvo između vas i partnera, konkurenata ili neprijatelja. Tokom nedelja koje su pred nama, bilo bi bolje primiriti se, a ne pogoršavati sukobe, jer bi se oni vrlo lako mogli pretvoriti u opšti lični rat. Umesto toga, iskoristite ovo vreme da saslušate partnera i poboljšate vaš odnos. Ukoliko ste sami i u potrazi za partnerom, ova retrogradnost može da vrati u vaš život ljude iz prošlosti. Ukoliko želite ponovo da se povežete sa nekime, mogli biste u ovom periodu da vidite da li oboje želite da pokušate ispočetka. Mladi Mesec 17. septembra može vam pomoći da budete veoma samoreflektivni, stoga pregledajte svoju prošlost i vidite koja poglavlja treba zatvoriti. Kako se veličanstveno Sunce useli u vaš horoskopski znak 22., sezona vaših rođendana konačno stiže, Vage! Iskoristite mesec koj ije pred vama da slavite sebe.
Povoljni dani: 4, 5, 28
Dani izazova: 17, 21, 23

ŠKORPIJA – Verovatno ste bili veoma zauzeti tokom poslednjih nekoliko meseci, Škorpije. Mars, planeta pogona i fokusa, daje energiju vašem sektoru produktivnosti (šesta solarna kuća). S jedne strane, ovo vas je možda učinilo posebnoo zauzetima na poslu – preuzimate nove projekte, poštujete rokove ili radite sa pojedinačnim klijentima. S druge strane, ovo vas je možda takođe podstaklo da se borite u ime važnog novog cilja po pitanju zdravlja, kondicije ili dijete, kako biste izgradili svoju fizičku snagu. Ipak, s Marsom koji će se 9. septembra vratiti u taj isti sektor i ostati takav tokom narednih meseci, možda ćete se osećati kao da neki od vaših napora trenutno udaraju u betonski zid. Ovo je vreme za odmor, punjenje baterija i isceljenje, umesto da se opečete. Takođe, budite posebno oprezni kako čuvate svoje zdravlje, jer u to vreme možete postati skloniji bolestima. Pun Mesec 1. septembra, donosi vam divne vesti u vašem sektoru plodnosti (solarna peta kuća). Ovo može doneti vesti u vezi sa začećem ili trudnoćom ili u vezi sa detetom koje već imate. Ista ta zona takođe će da zapali iskru romantike, stoga ukoliko ste slobodni, budite sigurni da ćete se povezati sa mogućim udvaračima u ovom periodu. Ukoliko ste već zauzeti, iskoristite ovaj magični trenutak da isplanirate nešto kako biste svoje srce približili onom koga obožavate. Venera, planeta magnetizma, pleše kroz vaš sektor karijere tokom većeg dela meseca, zato se pripremite za aplauze onih oko sebe ili ukoliko tražite partnerstvo sa nekime iznad sebe u hijerarhiji – sada bi moglo biti vreme za to (deseta solarna kuća). I to nije sve, jer mladi Mesec 17. septembra donosi blagoslovene mogućnosti da se približite prijateljima koje imate ili uvedete nove u svoj život (jedanaesta solarna kuća). Uživajte u društvenim vibracijama. Kada se Sunce useli u vaš samotni sektor, počevši od 22. septembra, pripremite se za mesec koji sledi, da biste bili više usredsređeni na privatnost i odmor (dvanaesta solarna kuća).
Povoljni dani: 1, 2, 9
Dani izazova: 15, 24, 29

STRELAC – Ljubav, strast i kreativnost glavna su područja na koja ste bili fokusirani tokom poslednjih meseci, Strelčevi, a Mars ih zagreva poput požara (peta solarna kuća). Zabava i uživanje u užitku, izuzetno su važni u ovo vreme, a vi ste bili spremni da zaronite u to. Međutim, budite oprezni, jer Mars 9. septembra postaje retrogradan, a seksi trenuci mogu pretvoriti u prepirke. Neke Strelčeve čekaju sukobi sa partnerima u ovom periodu, kao i razdvojenost usled posla ili porodičnih obaveza. Ukoliko ste slobodni i tražite partnera, možda ćete se iznenada osećati kao da su vam se opcije smanjile i da vas niko ne zanima. Takođe, s obzirom da se tokom retrogradnih ciklusa, ljudi ponekad vraćaju iz prošlosti, neki Strelčevi će se neočekivano čuti sa starim ljubavnicima tokom narednih nedelja. Pazite da ne uskočite u nešto prebrzo jer, budite uvereni, ne razmišljate jasno sada. Ostale stavkekoje su u fokusu ovog meseca su vaš život kod kuće i dostignuća. Pun Mesec 1. mogao bi da dovede određenu porodičnu ili privatnu stvar do kulminacije i signalizira da se neki Strelčevi mogu preseliti u ovo vreme (solarna četvrta kuća). Međutim, uz toliko planetarnih akcija koje ističu vašu karijeru i ambicije tokom većeg dela meseca, očekujte da će se postići veliki napredak u početnim nedeljama (deseta solarna kuća). Mlad Mesec 17. septembra mogao bi vam doneti nove prilike, a i nagraditi neke iz prošosti. Takođe, sa Jupiterom, davaocem obilja, i Saturnom, planetom dugovečnosti, koji se ovog meseca bude u vašem sektoru finansija, novac bi trebao početi da raste kao iz vode (druga solarna kuća).
Povoljni dani: 3, 17, 28
Dani izazova: 1, 11, 29

JARAC – Septembar je mesec koji ste čekali, Jarčevi, jer su dve moćne planete spremne da se probude u vašem horoskopskom znaku (prva solarna kuća). Poslednjih meseci susretali ste se sa preprekama, kašnjenjima i revizijama, dok su Jupiter, planeta čuda, i Saturn, planeta strukture, usmeravali vaše planove i pomagali da se stvori prostor za nove mogućnosti, koje tek dolaze. Srećom po vas, kako počinju da ustaju iz dužeg sna u septembru, konačno ćete dobiti njihove najveće blagoslove od sada, pa sve do decembra. Zbog ovoga će vam verovatno neke želje vašeg srca sada biti na dohvat ruke. Međutim, Mars, planeta energije, postaje retrogradan u vašem sektoru domaćinstva (četvrta solarna kuća), počevši od 9. septembra. To može signalizirati frustracije kod kuće ili poteškoće s porodicom i rodbinom. Verovatno ćete u narednim nedeljama osećati potrebu da se zauzmete za njih ili sebe. Ali, vaš um će ovog meseca biti usmeren i na važne ugovore, pregovore i komunikacije. Pun Mesec 1. septembra donosi prekretnicu u pogledu pisanja, govora ili marketinškog poduhvata (treća solarna kuća), dok vas mladi mesec 17. septembra gura ka novim horizontima (deveta solarna kuća). S obzirom da ova zona vlada širenjem i ekspanzijom, sada biste mogli da se bavite medijima, akademskim pitanjima ili seldibom. Vaša karijera će takođe biti aktivna ovog meseca, posebno zato što Merkur donosi angažman i diskusiju u vezi sa vašim ambicijama od 5. septembra, na dalje (deseta solarna kuća). Kada moćno Sunce zažari ovaj sektor 22. septembra i ostane tu još mnogo nedelja, očekujte nove vrhunce u svom profesionalnom životu, koji su pred vama.
Povoljni dani: 3, 9, 14
Dani izazova: 4, 21, 23

VODOLIJA – Dobrodošli u septembar, Vodolije, mesec koji će za vas biti prijatan i poprilično važan. Uz Sunce koje ističe vaš intimni sektor, bićete usredsređeni na ravnotežu u vašim odnosima, posebno na davanje i primanje (osma solarna kuća). Dok se mladi Mesec ovde javlja kasnije tokom meseca, 17. septembra, osećaćete ovu energiju nedeljama ranije. Još jedan razlog zbog kojeg ste posebno usredsređeni na svoja ljubavna i poslovna partnerstva je zato što Venera, planeta harmonije, igra preko neba u vašem sektoru veza (sedma solarna kuća). Počevši od 6. septembra, sve do kraja meseca, ona će baciti zanosnu ljubavnu čaroliju na vas i vašu drugu polovinu. Ukoliko ste slobodni, ovo je povoljan trenutak da pronađete nekoga sa dugoročnim potencijalom. Ranije u mesecu, međutim, pun Mesec 1. septembra osvetljava noć i donosi prekretnicu u vašim finansijama (druga solarna kuća). Neki pripadnici znaka Vodolije mogu svedočiti povećem čeku, povišicei ili unosnom novom klijentu. Ako tražite novi posao, i ovo bi se takođe sada moglo manifestovati. Još jedan važan faktor ovog meseca je retrogradni Mars. Već mesecima je ova planeta ratnika isticala vašu sposobnost da pišete, govorite i agresivno sledite svoja mišljenja (treća solarna kuća). Ovo vam je verovatno donelo neke pobede. Međutim, od 9. septembra i kroz naredna dva meseca koja su pred nama, Mars će ovde biti oslabljen, pa bi bilo najbolje ne potpisivati ugovore ili pokretati nove projekte koji se odnose na komunikaciju. Umesto toga, iskoristite svoju energiju za precizno štimovanje prošlih poduhvata i učinite ih najboljim što mogu biti. Kasnije tokom godine, ako sada iskoristite ovo vreme, biće spremni da stignu do svoje publike.
Povoljni dani: 2, 9, 28
Dani izazova: 1, 15, 17

RIBE – Stiže septembar koji zove vaše ime, Ribe. Čim ovaj mesec započne, u vašem sunčanom znaku je pun Mesec, stavljajući vas i vaše želje ispred svih i u središte dešavanja (prva solarna kuća)! Ovo bi moglo dovesti do otkrića koje vam omogućava da pratite jedan od svojih ličnih ciljeva ili biste mogli da vidite iznenadno buđenje, koje vam omogućava da krenete u novom smeru. Bez obzira na sve, ovo je za vas najvažniji pun Mesec u godini, zato iskoristite ovu snagu u svoju korist. Još jedan glavni fokus ovog meseca je vaše najvažnije ljubavno ili poslovno partnerstvo (sedma solarna kuća). Dok se Sunce kreće u ovom prostoru veći deo meseca, možete zajedno da pravite značajne planove ili da svoje partnerstvo ojačate više nego ikad. Međutim, ukoliko se ne nalazite na istoj stranici, ovo bi mogla biti prekretnica, kada ćete odlučiti da je vreme da krenete svako svojim putem. Ribe koje su i dalje same, mogu pronaći dugoročne potencijalne udvarače, pa budite jasni po pitanju toga šta želite od osobe, te pronađete načine kako da ih i upoznate. Sa mladim Mesecom 17. septembra, otvoriće se nova vrata, zato pažljivo odaberite kako biste želeli da to iskoristite. Još jedna važna napomena, koju treba imati na umu ovog meseca, je da su se Jupiter, davalac čuda, i Saturn, planeta dugovečnosti, probudili iz svoje retrogradnosti, u vašem sektoru ispunjenja (jedanaesta solarna kuća). To znači da ćete se tokom ovog perioda verovatno zbližiti sa prijateljima ili otkriti da ljudi u vašoj blizini mogu otvoriti vrata vašim najsvetijim nadama i snovima. Iskoristite ovo vreme od tada, do decembra, da stvorite sebi život kakav ste oduvek želeli. Poslednja u septembru je velika retrogradnost Marsa koja počinje devetog. Ova planeta je u vašem sektoru prihoda već mnogo meseci, verovatno povećavajući vaše troškove, ali i vašu sposobnost da zaradite više novca. Od sada, pa sve do novembra, budite posebno pažljivi i pazite na svoje finansije i budite sigurni da znate kuda ide vaš novac. Odbacite sve ponavljajuće troškove, koji samo cede vaše račune, bez razloga.
Povoljni dani: 1, 4, 14
Dani izazova: 11, 17, 29