Američki brend Coach je objavio da za  10 miliona dolara počinje saradnju sa  pop divom Selenenom Gomez.

Prema pisanju  medija Selena će biti ekskluzivno lice brenda, ali će i dizajnirati kolekciju torbica za koju se oni nadaju da će pronaći put barem do njenih  obožavatelja. Selena Gomez je najpraćenija osoba na Instagramu s neverovatnih  104 miliona followera, a s tim je prestigla Taylor Swift i sve članice Kardashian-Jenner porodice. Ovo je jedan od najvrednijih ugovora u modnom biznisu.

Pored angažmana Selene Gomez, Coach je  dobio i veliku medijsku podršku kada je pozajmio odeću plus size modelu Ashley Graham, koja je pojavila na naslovnoj strani britanskog Voguea, a nju  su neke dizajnerske kuće odbile da obuku zbog njene debljine.

img_2724Inače Selena je prošle  godine prolazila velike psihičke krize i na neko vreme se povukla iz medija i s društvenih mreža.

Njen imidž je pored svega i više nego pozitivan tako da je uspela da se  oporavi od negativnih medijskih članaka iz vremena kada se provodila New Yorkom s Justinom Bieberom. Selena će sigurno privući željenu klijentelu, ali će njen dizajn verovatno biti namenjen širokom broju njenih obožavatelja, a nadamo se da će i cene biti pristupačne.