Intimni odnnosi se zasnivaju na mnogo detalja, od kojih na kraju zavisi kompletna slika. Ali osnovne crte, koje smo zadobili prilikom rođenja od zvezda, ipak ostaju. Dakle, ko je taj naj naj?

1. Ovan

Ovi muškarci stavljaju intimne odnose na vrh životnih prioriteta. Njih jedino plaši jedna misao o “monaškom” stilu života. U postelji su ovnovi inicijatori i u ljubavnim igrama nema mu ravnih.

2. Bik

Oni te privlače, sa njima dobiješ želju da vodiš ljubav, oni bivaju predmet erotske fantazije. Mnoge žene otvoreno govore, da su najbolji seks u životu imale sa baš sa Bikom.

3. Blizanac

Blizaci su neverovatno seksipilni, stiče se utisak da oni kući vežbaju ispred ogledala, kako da se prepodnesu, kako da se okrenu, kako da gledaju, kako da se nasmeju, kako bi dama sama skočila kod njih u postelju.

4. Rak

Maštaš o tome da u tvom krevetu caruje harmonija, nežnost i ljubav? Onda traži raka. Oni su jako pažljivi prema svojim devojkama, ali budite oprezni ponekad se to graniči sa dosadom.

5. Lav

U postelji su lavovi neumoljivi maratonci koji ponavljaju krugove po nekoliko puta, ali pritom su zauzeti isključivo svojim zadovoljstvom.

6. Devica

Device su malo nastrane. Oni uvek žele ono na šta dame teško i ne rado pristaju. Ali muškarac devica se jako lepo udvara i postepeno nagovara na sve svoje bludi.

7. Vaga

Vage bi u seksu da isprobaju sve, međutim njih najviše brine šta će o tome da pomisle drugi. Zato predstavnici ovoga znaka suzdržavaju svoje porive, sve dok ne nađu partnerku koja će sama da im predloži da isprobaju nove avanture.

8. Škorpion

Škorpije u seksu traže sveže ideje i skupljaju nova iskustva. Njih baca iz krajnosti u krajnost: te se zabavljaju sa devojkom starijom od sebe, te hoće klinku. Za njih ne postoji niko ko je na ravni sa njima. Oni ili su učenici ili učitelji.

9. Strelac

Ovaj znak pogađa sve želje partnerke, sve reakcije njenog tela znaju da prepoznaju i gde da pomaze, a gde da pritisnu, kako bi njihova devojka doživela najlepše uživanje.

10. Jarac

Oni se smatraju dobrim ljubavnicima. Vole oralni seks, vole dugu predigru, pri tom posvetivši se svakom santimetru tela partnera.

11. Vodolija

Oni su privlačni i seksipilni spolja, predstavnici ovoga znaka u postelji su konzervativni. Njih nema šanse da nateraš da eksperimentišu, a da vode ljubav mogu isključivo u konfortnim uslovima. Vodolijama je važnije ujedinjenje duše nego tela.

12. Ribe

Ribe su uvek erotične. One privlače ka sebi pogled, uzbuđuju. Njih želimo dugo da istražujemo, da ih osetimo celim telom. Veoma dobri ljubavnici, nežni su i cene uživanje partnerke, neovisno od sobstvenog zadovoljstva.