U znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album “Zabranjena ljubav”, folk pevač Saša Matić zapevaće publici 8. marta na solističkom koncertu u beogradskoj Kombank Areni.

Iako je karijeru započeo jako mlad sa svega sedamnaest godina, svaki njegov rad beležio je vrtoglav  uspeh i za veoma kratko vreme se našao u samom vrhu domaće folk scene. Muzičar od  rođenja i po vokaciji i po opredeljenju sasvim zasluženo održava svoju visoko kotiranu poziciju. Iza njega stoji zapažen broj nagrada i priznanja kako za pevača godine tako za hit odnosno album godine.

Osmomartovski koncert po mnogo čemu ce biti poseban i autentičan, jer označava krunu dosadašnje bogate karijere jednog od najpopularnijih i najboljih pevača sa ovih prostora, prepoznatljivog po moru ljubavnih i setnih pesama. Saša će s ljubavlju prirediti spektakl u kojem će te večeri naročito uživati dame budući da se odlučio za muzički ugođaj na Dan žena kada će publiku podsetiti i na svoje najlepše balade: “Neke ptice nikad ne polete”, “Kad ljubav zakasni”, “Poklonite mi nju za rođendan”, “Hoću da ostarim s’tobom” “Ruzmarin”, “Nađi novu ljubav”, “More tuge” i mnoge druge.  Matić će tom prilikom proslaviti i petnaest godina karijere tokom koje je snimio sedam albuma zaključno sa poslednjim sa kojeg se već izdvojilo nekoliko hitova poput “Lagala je grade”, “Milo moje”, “Zabranjena ljubav”….

– Prošlo je četiri godine od mog poslednjeg beogradskog koncerta i veoma se radujem još  masovnijem druženju u Kombank Areni. Posebnu pažnju te večeri posvetiću damama i učiniću da im predstojeći Dan žena ostane u nezaboravnom sećanju – najavljuje popularni pevač.

Nenametljiv i harizmatičan Saša je omiljen među kolegama te smo imali priliku da ga slušamo i kao gosta na mnogim koncertima. Posle Doma Sindikata, Sava Centra i skoro svih većih dvorana u Srbij kao i niza uspešnih koncerata po regionu Zagreb (dvorana Cibona), Sarajevo (dvorana Skenderija), Skopje (Arena Boris Trajkovski) došao je red da se predstavi publici i u Kombank Areni gde će prvi put pred beogradskom publikom uživo izvesti i numere sa svog poslednjeg albuma “Zabranjena ljubav”…

https://www.youtube.com/watch?v=rrodlA8_Jmg