Odabradiću 3 teme, koje se tiču ishrane i realnog života. To će biti deo kako se neko hrani s nogu i koliko to nije možda dobro, ali je u tom trenutku potrebno i sam način prihvatanja takve situacije i moguće promene. Druga tema bi bila ishrana pasa, tj naših divnih kućnih ljubimaca i kao treća  tema, šta zdravo spremiti kada vam naiđe prijatelj, koji je na „režimu“ a volite uvek nešto zajedno pojedete.

Krenula bih od sebe i svog trenutnog načina ishrane

Ume da bude od sjaja do očaja, kako se kaže, međutim duša se raduje iako takav vid ishrane s nogu socialno okruženje negde umanjuje. Osim hrane postoje mnogi faktori koji mogu uticati na kvalitet života, hoću reći nije zdravlje skroz u hrani tj.ishrani .Nešto je i u ostalim lepim navikama.

Uglavnom volim da se hranim po kafanama, restoranima. Pričam o periodima, Iako odete u takozvane lepe ambijente, ne mora uvek, a naročito sad baš sve da bude ne zdravo.

“Gde je iće tu je i piće”

Moj izbor je uvek neka rakijica, ali može da se poruči i limunada.

Čorba fina ukusna , a može i da se naruči potaž npr. od bundeve.

Zatim volim uštipčiće leskovačke sa krompirićima i kečapom kao malo dete.

A može da se poruči i rižoto sa pečurkama.

Naravno pivom se sve to zalije, a može se popiti i kafa ili neki fini čaj od đumbira.

Uglavnom ne volim slatko, bar ne odmah nakon obroka, jer je moj meni bio svakako jako sladak.

Rezime:

Ovo je neka realna priča, poenta je da ne mora da se svakodnevno na taj način hrani, a iako dođe do takvog perioda ne bi bilo loše ubaciti duge šetnje, bazen, masaže, saunu i na taj način malo izbalansirati, a i ujedno to sve može samo poboljšati kvalitet života i sna.

Piše: Zorana Bekrić