Išla sam na žurku kod drugarice i igrala sa jednim dečkom i nj. devojkom. Znam da je mnogo čudno, ali dok smo igrali sve vreme me je gledao u oči. Ispričala sam to svojim najboljim drugaricama u toaletu. One su mi rekle da ne berinem i da se vratim na žurku. Ali, kada sam se vratila njegova devojka je otišla i mi smo ostali sami. On je potrčao ka meni i iz nekog razloga me je poljubio. Ja sam, zbunjena, otrčala do toaleta što sam brže mogla i nisam iz njega izlazila do kraja žurke. Da li da kažem njegovoj devojci šta se desilo?

Ovde je jako teško odlučiti? Ako poznaješ dobro tu devojku, zaslužuje da zna istinu, ali, ako ti ona nije mnogo draga – bolje se ne mešaj. Ako je iskren dečko i ako zaista voli tu devojku nadamo se da će joj reći sam, a da tebe ne umeša u to. Naravno, ako oni raskinu, a tebi se on sviđa možda možete da budete par. Ali, mi ti ne preporučujemo da budeš s njim u vezi, jer mu ovo verovatno nije ni prvi, ni poslednji put da je to uradio. Mi ne želimo da ti budeš povređena, jer ako budeš bila sa njim u vezi može ti se desiti isto što se desilo i ovoj devojci. Znamo da se niko ne bi osećao dobro u ovakvoj situaciji.

 

***** Ako imate neko pitanje, a ne znate da nađete na njega odgovor, pišite nam na mail dilema@miss6teen.rs ili ostavite u komentaru…