Već svi znamo da  poznate face mogu sebi zbog novca koga zasigurno imaju na pretek priuštiti svašta nešto. Besne automobile, garderobu ali i alkohol i drogu. Ponekad se totalno pogube i zaborave sa su kamere stalno upaljene pa onda ti snimci procure u javnost.

Većina je poznatih faca je pušila marihuanu, ali neki od njih su otišli i mnogo dalje. Tu prvenstveno mislimo na  mladje zvezde koji nekako tesko mogu da se izbore sa teretom slabe i uspeha.

Ovi slavni celebrity su snimljeni dok konzumiraju drogu:

Zayn Malik

image

Video na kome se jasno vidi da Zayn Malik pusi marihuanu je razočarao sve fanove One Directiona. Inače video je snimio Louis Tomlinson, a najgore od svega je sto Zayn u njemu ne samo da u kombiju puši joint vec se čuju i razni rasistički komentari i

Louis Tomlinson

image

Drugi član benda One D koji je  pušio marihuanu sa Zaynom je Louis. Louis je inače već bio u sličnoj situaciji kada ga je neko  na Snapchatu snimio dok `mota` džoint.

Justin Bieber

imageJustin je imao više problema koji uključuju drogu, policiju i vožnju, ali sve je počelo s njegovim pušenjem marihuane. Naime jedan od njegovih “prijatelja” je podelio na drustvenim mrežama fotku na kojoj drži dzoint.

Gigi Hadid

image
Gigi Hadid koja je bila u vezi sa Codyjem Simpsonom, u vreme dok se zabavljala sa njim je koristila kokain. Cody je inace na svom Snapchatu stavio video sa Gigi koja u pozadini šmrče kokain. Kasnije se Gigi pravdala da to uopšte nije bio kokain ali niko u tu priču ne veruje jer se jasno vidi prah na stolu i njena sagnuta glava.

Kristen Stewart

photo_2016-01-25_14-04-30

Kristen je snimljena  dok je sa jednim prijateljem pušila travu iz lule. Na slici koja je objavljena na drustvenim mrezama jasno se vidi da Kristen uvlači  dim iz lulice.

Miley Cyrus

image

Dok je Miley još uvijek pokušavala sebe da predstavi kao Disney nevinu devojčicu u javnost je  procurio snimak na kome pevačica puši. Miley se odmah pobrinula da javnost zna da tada nije pušila marihuanu nego biljku salviju koja je legalna u Kaliforniji.

Daniel Radcliffe

photo_2016-01-25_14-05-39

Daniel se brzo stekao slavu, jos dok je bio dete. Teško mu je bilo da se nosi i bori sa posledicama koje slava i popularnost  nose pa je počeo da se drogira i da pije. Dok je pušio travu neko ga je slikao i ta fotka je dospela u javnost.

Cara Delevingne

image

Caru do sada niko nije uslikao dok se drogirala, ali joj je jednom prilikom ispao kokain iz torbice dok je pokušavala da pobegne od paparazza.