Kontroverzna holivudska zvezda Majli Sajrus je uznemirila javnost vešću da se razvela od Liama Hemsforta pre nešto više od godinu dana. Ubrzo nakon toga, pronašla je novu ljubav – Kodi Simpsona.

Kodi je australijanski pevač, poznat po svojim kratkoročnim vezama kojima obično on presudi.

Par je svoju vezu otpočeo u oktobru 2019. godine, preživevši čak i karantin zajedno.

Kroz prizmu društvenih mreža delovalo je da sve teče savršeno, čak su kolale  spekulacije da je on možda njen kandidat za drugi brak.

„Jedno drugo podstičemo da budemo bolji“, kazao je jednom prilikom pevač u šou programu The Kyle and Jackie O Show. “To po prvi put osećam u vezi, i smatram da smo na istim talasnim dužinama”.

Njihov raskol je bio iznenadan, jer je u julu Majlin prijatelj potvrdio da je ona srećna sa svojim momkom. „Majli se oseća sigurno sa Kodijem i zaista mu veruje. On se lepo ponaša prema njoj, dok ona pored njega sija od sreće.“

Malo pre toga je muzičar rekao „Divno je biti sa Majli. Ona je kreativna i inspirativna, ohrabruje me da budem bolja osoba. Mi smo dve umetnički nadarene individue koje jedna drugu podržavaju“. Ipak, demantovao je pretpostavke da vidi budućnost sa njom.

U skladu sa tim, pre nekoliko nedelja Kodijev prijatelj je za E! News potvrdio da su se Majli i Kodi razišli. Kako navodi, on je bio inicijator.