Svi žele da upoznaju svoju omiljenu zvezdu  i da se fotografišu sa njom, ali obožavatelji pojedinih pevača to nikada neće doživeti. Od cifre za slikanje sa nekim  slavnim facama moze da vas zaboli glava, a nekima je sigurno jako krivo što je to izašlo u javnost.

Sudeći po novcu koji traže zvezde žele da imaju jako bogate obožavatelje. Iako poznati imaju love i dalje ih nije sramota da  naplaćuju obožavaocima slikanje sa njima.

Nisu svi takvi, neki su normalni i sa njima se možes upoznati i ako ih sretnes na ulici. Neki cak i naprave selfie. Ono sto je sad već poznato da biste se slikali sa Lady Gagom morate odvojiti pozamašnu sumu. A o Justinu Bieberu da i ne govorimo.

Pogledajte listu zvezda koji fanovima naplaćuju fotografisanje i upoznavanje:

 

image

Lady Gaga (fanovima naplaćuje otprilike 1.400 eur)
Upoznati Gagu nije jeftino, ali njen `upoznaj me` paket za obožavatelje uključuje  mnoge pogodnosti tokom koncerta. Za 1.400 eur  možete se slikati sa pevačicom, imati obezbedjenje  i nalazite  se na posebnom mestu za vreme koncerta. Za obožavatelje je rezervisan deo bine s platformom sa koje se svi vidi savršeno.  Posle koncerta dobijate sitnice, majce, šolje sa njenim likom.

image

Justin Bieber (fanovima naplaćuje otprilike 1.800 eur)
Ovo je  nova informacija i jako je razočaravajuće. Justinova  turneja  Purpose ima i opciju `upoznaj me` paket, koji po osobi kosta preko 1.800 eur! Ova informacija je bas poražavajuća  s obzirom na to da su Justinovi obožavatelji  obicno  srednjoškolke koje ipak nemaju toliko novca za upoznavanje sa pevačem. Samostalna slika sa Justinom, tura po backstageu, karta za koncert i plakat turneje za 1.800 eur to je ipak malo previše.

Madonna

Madonna (fanovima naplaćuje otprilike 1.700 eur). Kraljica popa ima armiju fanova, ali nije poznata po tome da se često s njima sreće ili komunicira.. Iako je Madonna u javnosti više od 30 godina i dalje je teško pronaći njene slike gde je sa obožavaocima. Tokom svoje MDNA turneje imala je paket za upoznavanje s fanovima, I stvorila se jako velika navala obožavatelja. Iako  je cena upoznavanja bila preko 1.700 eur ostalo je mali broj neprodatih paketa.

image

Jennifer Lopez (fanovima naplaćuje otprilike 1.500 eur)
Ako želite uživo nešto da je  pitate spremite više.  Isto tako važno je napomenuti da na ovo upoznavanje fanovi moraju otići u Las Vegas s obzirom na to da je to mesto gde će biti većina njenih nastupa, J.Lo nema paket `upoznaj me` kao Lady Gaga jer u ovu cenu nije uračunata karta za koncert.

image

Demi Lovato (fanovima naplaćuje otprilike 5.500 eur)
Šokantno. Isto su doživeli i australijski fanovi kada je najavljeno da `upoznaj me` paket košta celo bogatstvo, to je i najveća cifra u istoriji takvih paketa što se tiče Australije. U cenu ulazi slikanje savDemi i ulaz u garderobu backstagea. I baš kao što je slučaj s J.Lo, karta  za koncert se kupuje posebno.

image
Beyonce (fanovima naplaćuje oko 1.500 Eur)
Beyonce retko kada pristaje na `upoznaj me` paket jer je vrlo zauzeta pa baš zbog toga možda upoznavanje s njom toliko košta.