LJUBAV Zadovoljstvo ljubavnim životom koje vas je pratilo tokom 2015. nastavlja se i u ovoj godini. Sem manjih nesporazuma oko planiranja tekućih obaveza i prebacivanja odgovornosti sa partnerom neće biti većih problema. Ako ste slobodni ne očekujte ništa značajno do sredine leta kada ćete upoznati osobu sa kojom ćete ući u vezu tek početkom jeseni i u međuvremenu budite strpljivi i pokažite razumevanje. Čak i ako na momenat odustate ta osoba neće odustati od vas.

ŽIVOT Pratiće vas niz ograničenja u realizaciji nekih osnovnih životnih planova sve do druge polovine proleća. Ova godina je dobra za ulaganja bilo da se radi o stručnom usavršavanju, poslu ili životnim i radnim uslovima. Ne brinite o finansijama zato što ćete uvek nailaziti na povoljnosti i na ljude koji su spremni da finansiraju realizaciju vaših ideja, ali se možete osloniti i na postojeće zakonoske varijante pozajmica (krediti, subvencije…). Kako ste držali korak sa konkurencijom morate pratiti dešavanja na svetskom nivou kako vas konkurencija ne bi prestigla.

PREGLED RECENZIJE
IZVORSuzana Cvetuljski
Prethodni tekstJARAC 2016
Sledeći tekstRIBE 2016
vodolija-horoskop-za-2015LJUBAV Zadovoljstvo ljubavnim životom koje vas je pratilo tokom 2015. nastavlja se i u ovoj godini. Sem manjih nesporazuma oko planiranja tekućih obaveza i prebacivanja odgovornosti sa partnerom neće biti većih problema. Ako ste slobodni ne očekujte ništa značajno do sredine leta kada ćete...