Šta te čeka ovog meseca? Iznenadna ljubav, mnogo zanimjivih dešavanja ili će ipak mesec biti miran i stabilan? Naš horoskop će ti pomoći da saznaš!

1OVAN

Jun će biti sjajan period na polju tvog duhovnog rasta. Problemi i neprijatnost su ostali u prošlom mesecu, zato je ispred tebe nova fantastična perspektiva. Najverovatnije će ti se pojaviti mogućnost za novim zanimljivim zanimanjima, o kojima si ranije potpuno drugačije mislila. Budi otvorena za sve novitete, tada će ti to donositi uspeh.

2BIK

Zvezde govore da je sada najbolje vreme da se završe zapostavljene obaveze. Situacija je krajnje povoljna, pogotovo ako sve lepo isplaniraš. Ne treba biti u oblacima, pre svega ceni ono što imaš i pronađi pozitivu čak i u negativnim momentima svog života. U junu je sreća na tvojoj strani!

3BLIZANCI

Ovaj mesec je jako dobar za tebe. Možeš da napraviš još jedan korak na putu ka svojim ciljevima. Ali ipak treba biti oprezan. Trudi se ne samo pažljivo da izvagaš svaku odluku, već i da predvidiš moguće posledice svojih postupaka. U ličnom životu je takođe optimističan period, mada su mogući i sitni problemčići.

4RAK

Počećemo sa dobre vesti: Sveukupna prognoza za jun je dobra. Ali imaj u vidu da ovog meseca treba da se čuvaš zavidnih ljudi i onih koji ti ne žele dobro., zato treba da slušaš svoj unutrašnji glas i manje da veruješ ljudima koji te okružuju. Takođe imaj u vidu da je sreća promenjliv faktor, zato nemoj da očekuješ njeno konstantno prisutsvo.

5LAV

Za lavove jun je prilično miran mesec. Ali tebi će koristiti suzdržano ponašanje i umeće da u svim prilikama objektivno proceniš situaciju. Za ovaj mesec zvezde ti poručuju da sve što si zzapočela trebaš da dovedeš do logičnog kraja. Skoncentriši svoje misli na tome što smatraš važnim za sebe, da tvoj trud ne bi bio uzaludan i da bi done rezultate.

6DEVICA

Jun ti obećava da će tvoja produktivnost biti na vrhu. Lako ćeš da dolaziš do svojih ciljeva i nikakve te prepreke neće zaustaviti. Ali ipak treba da budeš oprezna. Jer takva lakoća i sloboda izbora može lako da ti se obije o glavu. Želja za uspehom netreba da se ostvari za račun toga, da zaboraviš za druge strane svog života.

7VAGA

Ne obazirući se na to da će prepreke da te prate praktično tokom celog meseca, horoskop ti savetuje da ne očajavaš. Spremi se, pored sopstvenih problema na tebe će da se svale i problemi tvojih bližnjih. Međutim ako sačuvaš svoje samopouzdanje i ne predaš se, krajem meseca sreća će se obavezno vratiti i odlično ćeš da se snađeš i isplivaš iz problema.

8ŠKORPIJA

Zvezde kažu, da je vreme da staneš, osmotriš nastalu situaciju i da shvatiš, da li si krenula pravim putem. Moguće da će ti se pojaviti sumnja, da li si pravilno postupila, kako se prema tebi ophode tvoji najbolji prijatelji i kakav ti je lični život. Ali tebe čeka nekoliko prijatnih događaja, koji će ti pomoći da ojačaš samopouzdanje, a pauza za razmišljanje će doneti nove ideje, koje će jako pomoći.

9STRELAC

Zvezde kađu da ovo nije najpovoljnini period za strelce, koji teže da budu lideri u svemu. Neki tvoji pokušaji možda pretrpe poraz. Ovaj period je najbolje da iskoristiš za umetnost ili putovanja. Ali zapamti i pored takve unutrašnje i spoljašnje nestabilnosti ti ćeš imati puno mogućnosti za pozitivne promene i preobražaje.

10JARAC

Horoskop ti savetuje da pravilno raspodeliš svoje životne prioritete, da bi se skoncentrisala na najvažnijim ciljevima. Nauči da koristiš svoj šarm, kako bi mogla ga koristiš za svoj interes u vreme novih poznanstava. Sudbina će ti obavezno dati ne jednu srećnu šansu, ali moraćeš da se potrudiš da ih ne propustiš. Ne računaj samo na čudo, jer će mnogo toga zavisiti i od tebe.

11VODOLIJA

Jun ti donosi neverovatnu sreću i uspeh. Pred tobom će se neošekivano otvoriti nove mogućnosti, o kojima čak nisi ni razmišljala. Uostalom, horoskop ti govori o tome, da će sve biti rezultat toga, što si radila ranije. Svaki trut de negrađuje, a jun će biti jedan od najsrećnijih meseci u godini.

12RIBE

U junu bolje ne traži zaobilaznice, da bi dostigla lakše svoje ciljeve. Horoskop te upozorava, da ćeš morati ozbiljno da se potrudiš da središ svoj život i lične odnose sa partnerom. Takođe ćeš morati da se trudiš, da pokažeš sve svoje kvalitete, samo tada ćeš moći da sačuvaš ono što si uspela da dostigneš pre.