Svakodnevno slušamo šta je uspeh za druge ljude: dobra kola, specijaliteti po restoranima, kuća na moru, skupa privatna škola. Gomila tekstova koji pišu o uspešnim ljudima iz celog sveta, koji nas podsećaju da mi ili naši roditelji nisu mogli da nam omoguće to i da zarade toliko novca.

Danas je Miss6Teen pripremila važan tekst koji će sve da postavi na svoje mesto, i da nas podseti da svako ima svoju sreću.

Postavite sebi samo jedno pitanje, koje će zauvek da postavi sve životne prioritete na svoje mesto: “Kada budem imala 100 godina i kada se okrenem i pogledam svoj život, šta će me naterati da mislim da moje vreme nisam potrošila uzalud?”

Osetićete da ste svoje vreme potrošile mudro, zaradivši dovoljno novca? Ili ćete biti srećne, shvativši da ste monogima pomogli na tom putu? A možda je sreća ipak u istraživanju svih delova planete?

Odgovor na ovo pitanje će vas usmeriti na opredeljenje uspeha. Zapišite ga i čuvajte pri sebi, da bi uvek pamtile, u kom pravcu se treba kretati.

Kada tačno znate šta je važno za vas, lakše će te izbeći osećaj zavisnosti i tuge. Podsećajte se, da svaki čovek ima svoj put i netreba se porediti nisakim. Držite kurs na vašu sopstvenu sreću, takoćete popunjavati svoje vreme stvarima koje su najvažnije vama samima.