Za doček Nove godine, mnogi žele da izgledaju najbolje moguće. Kako biste zablistali u najluđoj noći, preporučujem vam da se pridržavate nekih opštih pravila i trendova. Kada birate odeću za specijalnu priliku, kao što je doček Nove godine, važno je da se u svojoj novogodišnjoj kombinaciji pre svega osećate dobro i udobno .

Kada je reč o trendovima za ovu godinu, šljokice su u modi. Haljine, suknje, odela i detalji koji svetlucaju su nešto što se smatra ovogodišnjim trendom, te su šljokičavi materijali izbor mnogih dama kada je reč o odabiru novogodišnje kombinacije Još jedan aktuelan trend jesu haljine od satena u jarkim bojama, kao i odela za žene .

Ako se odlučite za haljinu, prednost dajemo svečanim haljinama, finih, elegantnih materijala kao što su saten, pliš ili materijal sa šljokicama. Dugačke haljine su podjednako popularne kao i kratke, a u zavisnosti od stila i ličnog ukusa odlučujemo se za crnu ili haljinu u drugim bojama. Pored crne, dame najčešće biraju haljine u smaragdno zelenoj, kraljevsko plavoj, jarko crvenoj/ružičastoj ili haljine u boji šampanjca .

Kada je reč o muškarcima, atraktivne boje za odabir košulja za doček Nove godine su bela, crna, teget, boja vina, kao i košulje sa suptilnim printom. Kada je reč o bojama za sako i pantalone, najpopularnije boje za obući za Novu godinu su crna, teget, neutralne nijanse i siva .