Harry Styles prevario Kendall Jenner sa stilistkinjom?!

image

Harry Styles je vikend proveo sa stilistkinjom Pandorom Lennard. Proslo je samo nedelju dana  kako je sa Kendall uzivao na Karibima i celom svetu pokazao da su u vezi. Pandora koja ima 27 godina, dosla je u Harrijevu kucu u subotu uvece a izasla iz nje u nedelju oko podne. Samo nedelju dana kako su Harry i Kendall objavili svima da se zabavljaju ovo je za sve veliki šok. Pandora je inače vrlo popularna u Engleskoj, radila je sa mnogim poznatim pop zvezdama kao sto su Little Mix, Jassie J, Fifth Harmony. Poznata je u modnim i showbiz krugovima. Cela ova situacija je jako pogodila Kendall koja je mislila da je njihova veza ozbiljna.

image

U prilog tome ide i činjenica da je Harry upoznao Kendall sa majkom a i Kendall Harrija sa Kris. Zajedno su čak boravili i na brodu. Napravili su i plan kako će funkcionisati na daljinu. Obzirom da on živi u UK a ona u LA dogovorili su se da će uraditi sve da njihova veza uspe. Obećali su jedno drugom da ce biti na Skype po dva sata i da će se stalno dopisivati.

image Pandora je definitivno pokvarila ove planove obzirom da je na jučerasnjoj zurki njihovog zajednickog prijatelja Kendall ostala samo sat vremena. Kada  je Harry počeo da peva na bini Kendall je zurnim korakom napustila zurku. A doletela je iz Pariza da bi se pojavila. Svi prisutni su konstatovali da je Kendall izgledala tužno i izgubljeno. Pa ostaje da vidimo sta će se dalje dešavati. Bliži se i Harrijev rodjendan pa će nam možda biti nesto jasnije. Pandora ili Kendall? Koja Vam se vise svidja?