Gigi Hadid izbacila je svoju modnu liniju i to za Tommy Hilfiger. Ona je na svom Snapchatu objavila deo ove kolekcije sa hastagom #TommyxGigi
Kolekcija je prepuna military i morskim motivima i već prepoznatljivim Hilfiger bojama. U decembru mesecu ova 20-godišnjakinja je proglašena za brend ambasadora za Tommy Hilfiger i pojavljivaće se u svim njihovim kampanjama. Dogovorena je njena kolekcija ženske obuće, sportske odeće i aksesoara kao i parfem koji će se pojaviti na jesen-zimu 2016.

#TOMMYxGIGI. Fall 2016.

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

“Ovo je za mene kao san, nešto neopsivo. Oduševljena sam što su mi ponudili saradnju. ” – kaže Gigi – “Obožavam ih i celi život nosim njihove stvari. Tommy je toliko zabavan i lak za saradnju da uživam u svakom trenutku. Mislim da će svi voleti ovu kolekciju koja je totalni miks svega, hippie chic, kao i stilovi gde je mešavina muškobanjastog i ženstvenog. ”
“Gigi znam godinama, divno je gledati je kako je postala svetski top model i najveći influencer u modi.” – Kaže Hilfiger. – “Radila je naše revije, sada smo oduševljeni što nastavljamo saradnju sa njom kao naše novo zaštitno lice. Ona je prava “Tommy Girl” njena magnetna privlačnost, optimizam i samouvereni stil je tako cool.”
Hadid se sada pridružila Beyonce, Naomi Cambell i Alexi Chung koje su takodje partneri čuvenog brenda.