U proteklih nekoliko godina desile su se neverovatne inovacije u svetu lepote. Donosimo vam listu nama najinteresantnijih futurističkih predloga za ulepšavanje.

OPI NIJANSE LAKOVA

OPI-NAIL-POLISH-IN-PHUKETAko si zaluđena lakiranjem noktiju i pratiš trendove iz ove beauty oblasti, ova alatka je stvorena za tebe. OPI NAIL POLISH je aplikacija koja sadrži više od sto različitih nijansi, koje možeš da isprobaš u virtuelnim okvirima. Odaberi omiljenu boju i proveri odgovara li tonu tvoje kože. Kada pronađeš nijansu koja ti pristaje.

 

OGLEDALO, OGLEDALCE MOJE

471e4ed8d9ce68740e0010b8ab35926aAplikaciju MIRROR obavezno moraš da instaliraš na svoj telefon, kako bi za samo nekoliko sekundi  proverila je li sve u redu sa tvojim mejkapom. Ovo je zapravo ogledalo koje signalizira da ti se šminka razmazala. Umesto da tražiš najbliži tualet, dovoljno je da klikneš na aplikaciju i proveriš da li je sve uredu.

 

LICE PREMA TVOJOJ ŽELJI

makeupartMODIFACE  aplikacija koja ti omogućava da aploduješ svoju fotografiju i na licu isprobaš mnoštvo raznih boja. Aplikacija sadrži različite nijanse karmina, senki za oči, kao i nekoliko tonova rumenila. Možeš da kombinuješ mejkap trendove i na taj način proveriš koji ti stil najviše pristaje.

 

CELEBRITY MAKEUP LOOK

kim-kardashian-d-list-magazine-022111-1-780x10122Da li si se ikada zapitala kako je moguće da Angelina Jolie uvek ima prirodno, a istovremeno glamurozno našminkane oči? Kako Kim Kardashian na svakoj fotografiji ima savršeno ujednačen ten? CELEBRITY MAKEUP LOOK aplikacija otkriće ti tajne slavnih dama i dozvoliti ti da zaviriš u njihovu beauty rutinu. Posluži se njihovim trikovima i nema greške.