fbpx
Naslovna CELEBRITY NEWS Demi Lovato je verena?!

Demi Lovato je verena?!

Popularna pevačica, Demi Lovato, nam je svima obeležila detinjstvo i rane tinejdž godine. Glumila je Dizniju, izbacila hitove poput „Heart Attack“ i „Cool for the summer“ i učestovala u legendarnim filmovima.

Svi smo je doživljavali kao stariju sestru, koja još nije izašla iz puberteta. Međutim, internetom je eksplodirala vest o njenoj udaji. O čemu se radi i šta se tačno događa, saznajte u nastavku.

Demi je uvek bila otvorena kada je ljubav u pitanju. Čini se da smo sa njom prošli kroz vezu sa Joe Jonasom i Wilmer Valderramom, a sada ima novu ljubav. Njen dvomesečni dečko, Max Ehrich, je pao na kolena pred njom pitavši je čuveno „Da li bi me učinila najsrećnijim čovekom na svetu…“

Demi je pristala, a desetokaratni dijamant je zablistao na njenoj ruci.

Par je istakao kako nikad nije osetio toliko jaku konekciju. Iako je prošlo malo, naglasili su da ljubav ne pita za vreme, ni za godine. „Kad znaš, onda znaš“, kazao je Max.

Podsetimo se, Max je dvadesetdevetogodišnji američki glumac kojeg smo imali prilike da gledamo u ostvarenjima poput „Walk.Ride.Rodeo“ i „Pregnancy Pact“.

https://www.instagram.com/p/CC-S49WhMDR/?utm_source=ig_embed