Ako hoćeš da saznaš šta se nalazi u glavi dečka koji ti se sviđa, da li je zaljubljen ili se prosto “sprda”, proveri šta je u horoskopu i šitaj ovaj članak.

OVAN

James Franco
James Franco

Sa ovnovima je sve poprilično jednostavno. Ako se ovan zaljubi on će prići i reći: “Zaljubio sam se, hoćeš da mi budeš devojka?” Ovnovi naravno mogu da se igraju i romantike, ali im to nije najomiljenija igra. Ovnovi smatraju da kao voliš devojku, treba da je uhvatiš za kosu i odvučeš u pećinu. A tamo već će da je voli kako treba, bez svog tog bla-bla-bla. Zbog toga je sa ovnovima veoma opasna strategija nećkanja: “Ne, ne, nisam ja takva”, ovan će da podigne ramena i da nađe takvu.

BIK

david beckham
David Beckham

Zaljubljeni bik se pretvara u COMEDY CLUB. U pozitivnom smislu. Prema tome jako je lako prokljužiti, ako bik iz kože iskače, da bi te zasmajeo, možeš već da počneš da smišljaš imena za praunuke. Ali moram priznati, oava strategija je odlična, jer svi vole da se klibere. Zbog toga treba biti pažljiv, ako počne da zasmejav drugu, ni ona mu neće odoleti.

BLIZANCI

johnny depp
Johnny Depp

Zaljubljeni blizanac će da priča mnogo više nego inače. U stanju je da priča 24 sata dnevno, a da ne napravi pauzu ni za hranu, san, wc. Ako ti isključiš telefon, on će da priča sa zidom, ali će ipak završiti još jednu ludu anegdotu. To jest zaljubljenog blizanca od ne zaljubljnog je teško razlikovati. Moraćeš da meriš reči, koje izgovara i koliko tebi, a koliko drugima.

RAK

Vin Diesel
Vin Diesel

Ko će ga znati šta je raku na umu. Pažljiv? Rak je uvek pažljiv. Pažnja, to mu je drugo ime. Strog i odrasli tatica. Ma on je od roženja takav.

A te devojčice oko njega? Ili je sa svima imao nešto, ili ni sajednom nije imao ništa. Ili je sa svima za malo da bude nešto, ili zamalo da ne bude ništa. Ništa sa rakom nije jasno, tek kada se smuvaš sa njim znaćeš, tu je verovatneća prilično velika, mada ko će ga znati…

LAV

Ben Affleck
Ben Affleck

Sa ovim je lako. Zaljubljeni lav će da se ponaša tako, da ti drugarice pocrkaju od zavisti. A roditelji od sreće.

Zaljubljeni lav je galantan, tako da uživaj ako si ti ta srećnica. Ipak je on car zveri.

DEVICA

keanu-reeves-dontgiveupworld
Keanu Reeves

Zaljubljena devica, je totalno atipična, ustanju je celu noć da presedi ispod tvog prozora, ne bi li te na trenutak videla kako se pomeraš iza zavese. Pritom devica će krajnje racionalno da sagleda sve elemente, da li je sve na svom mestu, uredno, sređeno, da li ti je fihura dovoljno tanka, da li je kosa pedantna itd, ako je svi odgovori zadovolje, on će pravo s neba pa u rebra da te pozove na dejt.

VAGA

Zac Efron
Zac Efron

Zaljubljena vaga će odmah početi da ti se nameće u tradiciji odličnog marketinga. On neće reći: “Kupi proizvod”, on će reći: “To je najbolji proizvod, pobedio je na kupu u tenisu, spustio se splavom po Tari, dao je celo bogatstvo u dobrotvorne svrhe, eto koliko je dobar” Pri tom će da vodi računa da ti čaša ne bude prazna. I smuvaće te, a ti nećeš stići ni da pomisliš da li je zaljubljen.

ŠKORPIJA

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio

Zaljubljeni škorpion posmatra. Zapravo, zaljubljeni škorpion POSMATRA. I u njegovom oku je drama, tuga, žaljenje za neostvarenim, mašta o ljubavi, senka tuge, naleti zamišljeosti… Zaljubljeni škorpion ne voli puno da priča. On će stremeti ka tome da što je moguće brže zauzme svoju teritoriju, da bi ostavio prejak utisak na svoju žrtvu. A žrtva si naravno ti.

STRELAC

Ian Somerhalder
Ian Somerhalder

Strelac neće da igra igru, s vrata će da ti kaže: “Aj se smuvamo, šta da odugovlačimo?” A dok ti hvataš vazduh, on je već osvojio i tvoje roditelje. I ako ti kojim slučajem to ne želiš, ne brini strelac ne priznaje “NE” kao odgovor, ne – može samo da ga još više zapali. I nema šanse da odustane, zato bolje poštedi sebe i pristani.

JARAC

Orlando Bloom
Orlando Bloom

Zaljubljeni jarac, neće te cmakati, on će da se druži sa tobom, jer je jarac zver, kao prvo pametan je kao Vikipedija, drugo, strašljiv je kao zeka. On će prvo da sačeka da se ti opustiš i zaboraviš kog je on zapravo pola. A onda će da izvuče iz tebe sve tvoje tajne, kao da ste prijateljice. I tek tada ili će da te poljubi ili će da zdimi. U svakom slušaju, ako se interesuje o prošlom dečku, znači da ima ozbiljne namere.

VODOLIJA

01_ashton_kutcher
Ashton Kutcher

Obično će prići da pita koliko je sati, a onda amnezija. I odjednom se osvešćuješ u njegovom zagrljaju. A posle toga ti obećava da će te zvati i nestaje. To je znak da nije zaljubljen. A zaljubljena Vodolija je zadatak sa zvezdicom(*).  On će pokušati da ti zamrači život, da bi mogao sebi da govori:”Sve je jeako komplikovano, sve je jako teško!”

RIBE

Justin Bieber
Justin Bieber

Zaljubljeni dečko riba, bez kolebanja će ispričati celome svetu o svojim osećanjima i strasti. A onda će da napravi neki hrabar čin, da bi vaša imena ostala u istoriji. I napraviće čak i sebi problem da bi zaštitio tvoje ime i čast. A ako ga uhvate i odvedu u Alkatras, pobećiće, preplivaće okean i doćiće kod tebe na vrata sa buketom cveća. U svakom slučaju, ako se dečko riva zaljubi u tebe, shvatićeš to bez mnogo muke.