Dolaze nam lepši i sunčaniji dani. Polako izlazimo iz kuće i razmišljamo kako smo bledi i ružni. Kako da rešimo ovaj problem, a da pritom ostanemo zdravi pitali smo Kwiktan, pionira u Srbiji što se tiče potamnjivanja erbrašom.

Za samo 10 minuta dobijate savršen ten koji traje 7 dana. Kwiktan brine o koži svojih klijenata i nudi različite preparate za različite tipove kože, kao i nekoliko nijansi prelepog preplanulog tela.

nijanse
KWIKTAN nijanse
  • Havajska boja (Svetao ten) – Ovo je najumerenija formulacija i pruža suptilan ali ipak fenomenalan i prirodan ten. Idealan je ako radite tretman prvi put. Ovo je savršen izbor za one koji imaju svetao ten.
  • Karipska boja (Srednji ten) – Ovo je ubedljivo najpopularniji preparat za potamnjivanje, jer daje vašoj koži bogatu, tamnu čokoladnu boju koja sadrži neverovatno prirodan izgled. Ako tražite taj wow faktor onda je ovo za vas. Odličan izbor tokom proleće, leta i jesen.
  • Brazilska boja (Taman ten) – Ovo je najtamnija boja i pruža fenomenalni taman braon ten. Savršena je za one koji traže izrazito braon taman ten. Idealna je za one koji žele da razviju tamnu čokoladnu boju i da budu primećeni. Odličan izbor za leto.

Pitanja koja smo postavili ekipi Kwiktan-a:

Kako postupati posle tretmana i produžiti trajanje boje?

miss6teen_airbrush1. Izbegavajte kontakt sa vodom i preveliku fizičku aktivnost do prvog tuširanja posle tretmana (dok se boja ne razvije);
2. Takođe, ne koristite nikakve preparate tokom prvog tuširanja nakon tretmana;
3. Tokom prvog tuširanja, koje treba da traje veoma kratko, videćete da se boja malo ispira – ne brinite, to je sasvim normalno. Nastavite sa tuširanjem, ali što nežnije, dok boja ne prestane da se ispira. Umesto uobičajnog brisanja, kožu osušiti tapkanjem peškirom;
4. Preporučljivo je koristiti mleko za telo, čak i dva puta dnevno, pogotovu kod osoba sa suvom kožom, kako bi se boja zadržala sto duže i ravnomernije;
5. Nemojte raditi piling sve vreme dok imate boju. Ukoliko posle 10 dana primetite da se na nekim mestima boja i dalje zadržala, uradite piling ili kožu posle tuširanja dobro istrljajte peškirom.

Da li je potamnjivanje airbrush-om štetno?

Nije. Preparat je napravljen na biljnoj bazi i vezuje se za površinski deo kože i traje 7 dana jer je toliko potrebno koži da se promeni.

Da li će moja koža postati narandžasta nakon potamnjivanje?

narandzasta_miss6teenPazite se jeftinih ili nepoznatih marki. Drugi razlog zbog kog bi Vaša koža mogla da bude narandžasta, je ako nanesete previše rastvora na kožu ili ako je rastvor koji nanesete previše jak. Tako da ako imate prilično svetao ten, pege, crvenkastu ili prirodno plavu kosu ili izgorite lako pod suncem, onda je najbolje da radite sa svetlom ili srednjom jačinom preparata za potamnjivanje. Zapamtite, da nanošenje više slojeva nije uvek bolje. Na neke delove tela mogu da se nanesu dva sloja, dok na neke delove moze samo jedan. Izbegavajte salone koji Vam nanesu previše rastvora na telo ili kad dobijete narandžastu boju čak i nakon korišćenja njihove svetlije boje.

Zašto kada se istuširamo spada boja?

Po nanošenju odmah je vidljiva boja, međutim, ta boja je zapravo bronzer, koji je putokaz kuda treba nanositi preparat. Samom preparatu je potrebno oko 6 sati da se razvije na koži. Zbog toga prilikom prvog tuširanja vi zapravo spirate bronzer

Da li preparat štiti od sunca, tj. da li ima zaštitni (SPF) faktor?

kwiktan_miss6teen

Ne. Preparat ne štiti od sunčevih zraka i nije preporučljivo sunčati se 24 h nakon tretmana. S druge strane, klijenti često urade tretman pre odlaska na letnji odmor kako bi izgledali preplanulo dok se ne pojavi taman ten od sunčanja. Tako da, dok se sunčate, uvek koristite kremu sa zaštitnim faktorom.

Imam pegice, da li mogu da ih neutrališem?

Preparat je posebno pogodan za osobe sa pegama i one koji imaju vitiligo.

U čemu je razlika između solarijuma i potamnjivanja erbrašom?

kwiktan1_miss6teenGlavni i najvažniji razlog je taj što solarijum zrači UVA I UVB zracima, koja su štetna za kožu, za oči, a najstrašnije je to što može da izazove i rak kože. Preparat za potamnjivanje je 100% siguran, a izgleda odličo. Možete biti ravnomerno preplanuli za samo 10 minuta, a da pritom ne oštetite kožu. Od solarijuma koža stari mnogo brže nego inače.

Da li možemo da koristimo neke preparate kod kuće?

sprejDa. Bilo da želite da produžite trajnost vašeg sprej tena koji ste dobili tokom tretmana u salonu ili bi radije da razvijete ten u udobnosti svog doma, Kwiktan Brza Boja je pravi izbor za Vas. Kwiktan Brza Boja zapravo gradi kompletan ten od samog početka. Jednostavno ga primenite na kožu jednom i posle samo nekoliko sati ćete razviti raskošno prirodan ten koji izgleda senzacionalno.

I za kraj, koliko ovo zadovoljstvo košta?

Tretman celog tela…..1.500 rsd
Tretman 1/2 tela…………750 rsd
Tretman 1/3 tela…………500 rsd
Tretman lica……………….300 rsd
*1/3 tela podrazumeva ruke, lice i dekolte.

Za zakazivanje i dodatne informacije pozovite na telefon +381 11 3622 922