LJUBAV Ova godina vam garantuje sigurnost u emocionalnom životu i budite sigurni da vam se neće desiti promašaj. Možda ćete biti uplašeni novim poznanstvom, jer će vas užasno podsetiti na neku staru priču, ali samo podsetiti. Mogućnost zajedničkog života ili braka je u ovoj godini više nego izvesna, a nekima od vas nova ljubav može biti od presudnog značaja da prekinete odnos koji je izgubio smisao. Šta god da se desi ne postoji mogućnost greške, jer sve se odvija u vašu korist.

ŽIVOT Privatni život će imati prednost nad karijerom i poslovnim obavezama, jer mogućnost napretka u ovoj godini nije moguća. Zato se koncentrišite na neke druge, bitne životne stvari i ne trudite se mnogo, ne pokušavajte na silu, jer možete ostati i bez onoga što već imate. Da nije sve tako crno osetićete u više navrata ove godine kada ćete ipak dobiti moralnu satisfakciju. Pogotovo krajem jeseni kada ćete imati mogućnost da sebe prezentujete u najboljem svetlu.

PREGLED RECENZIJE
IZVORSuzana Cvetuljski
Prethodni tekstBIK 2016
Sledeći tekstRAK 2016
blizanci-horoskop-za-2015LJUBAV Ova godina vam garantuje sigurnost u emocionalnom životu i budite sigurni da vam se neće desiti promašaj. Možda ćete biti uplašeni novim poznanstvom, jer će vas užasno podsetiti na neku staru priču, ali samo podsetiti. Mogućnost zajedničkog života ili braka je u ovoj...