Naš svet je pun tajni i rebusa, ali u isto vreme za sve što ti se događa postoji logično objašnjenje. Radi se o tome da vasiona ima svoja pravila.

Vreme je da preuzmeš odgovornost za svoju sudbinu i da ne kriviš nikoga za svoje probleme. Mnogi smatraju da je sloboda ustvari život bez odgovornosti, ali oni duboko greše. Sloboda je samodisciplina.

Ovo su 7 zakona vasione koji deluju nepogrešivo. Provereno!

 1. Zakon praznog
  Ako želiš nove cipele, baci ili pokloni nekome ko nema svoje stare cipele. Ako se s lakoćom rastaješ sa starim stvarima, vasiona će ti uzvratiti. Kada se otarasiš starih stvari, u životu se pojave nove!
 2. Zakon cirkulacije
  Budi spremna da pustiš ono što poseduješ, da bi dobila ono što želiš.
 3. Zakon mašte
  Za ispunjenje svojih želja koristi vizualizaciju. Ispiši svoju maštu na listiću papira i ostavi ga na nekom skrovitom mestu i povremeno baci pogled na njega.
  enchanted-girl-magic-stars-Favim_com-238995
 4. Zakon umetnosti
  Mogućnosti tvoje mašte su neograničene, samim tim u ovom svetu ne postoji ništa što je nemoguće.bed-dream-girl-magic-room-Favim.com-318097
 5. Zakon davanja i uzimanja
  Davanjem, dobijaš deset puta više. Nikada ne znaš u kom obliku će se dobro vratiti tebi, na primer neko će ti ozdraviti ili ćeš se pomiriti sa nekim koga voliš. Ako si širokogruda i podeliš sa svojim bliskima, vasiona ti neće ostati dužna.
  girl-lights-magic-nails-Favim.com-114789
 6. Zakon desetke
  Ne budi sebična, uvek daj drugome 10% svega što imaš, jer vasiona uvek uzima svoje. Kako se kaže u Rusiji “Bog je dao, Bog je i uzeo”.
 7. Zakon oprosta
  U srcu u kome caruje mržnja, nema mesta za ljubav. Oslobodi se od negativnog, jer te izjeda iznutra i idi otvorenog srca prema čovečanstvu.
  tumblr_moludj38VP1rjmoxxo1_500

Ne znam za tebe, ali ja sam se mnogo puta uverila da ovi zakoni zaista važe. Podeli ovaj tekst sa onima koji nemaju hrabrosti i za svoje probleme krive druge.