Ili kako preživeti u XXI veku?

Kao što znaš vreme ne stoji. Ono non-stop negde curi. I ono što je delovalo nemoguće nekada, sada se smatra obavezno. Svet se menja. Nadamo se na bolje. Biti žensko postaje lakše, bolje i udobnije. I radi toga mi smo skupili 5 principa, koji pomažu bilo kojoj savremenoj devojci da opstane. Pridruži se!

Zaboravi da moraš uvek da izgledaš top

Interesantno, zbog šega bi morala? Pritisak na žene u ovoj sveri je ogroman. Od rođenja se od nas sve nešto očekuje. Ali hvala Bogu za XXI vek i tome da možemo da dozvolimo sevi da izgledamo onako kako mi to hoćemo.

Upoznaj sebe

Ako ne znaš kakav si ti čovek, ne znaš šta ti se sviđa i šta želiš, to je jednostavno onda život sa “neznancem”. Pogotovo što si taj neznanac ti. Nauši da razumeš i čuješ sebe. U tome se i nalazi tajna sreće.

Voli sebe

Dozvoli sebi to da radiš ono što sama želiš. Naravno u razumnim granicama. Mašiće ne davi, to je neoprostivo. Što je sigurno, nemoj stalno sebe da kritikuješ. Budi bolja prema sebi. Ti to zaslužuješ. Ako želiš da nacrtaš nešto ili otpevaš, ne opominji sebe rečima: “Ja sam luzer, i svakako neću uspeti. Zašto uopšte da počinjem?” Jednostavno POČNI!

Ne gubi vreme na falš prijatelje

Znaš. ljudi nemaju baš puno bliskih prijatelja. Ali oni koji jesu, oni ti mogu spasiti život u teškim situacijama. Ili makar mogu da ti skuvaju toplu čokoladu kada si tužna. I još će ti doneti pomorandže ako se razboliš. Jednostavno, pravi prijatelj je tu i kada je loše i kada je dobro. A ona horda poznanika, sa kojima povremeno lepo proćaskaš usput, na njih ne treba obraćati preveliku pažnju.

Budi iskrena sa bližnjima

Bilo koja vrsta odnos se postavlja iskljušivo na poverenju. Bez njega nema ničega. Ne obmanjuj one do kojih ti je stalo. Laž neće dovesti nikuda. Ponekad je teško reći istinu najboljoj drugarici, ali niko nije rekao da je drugarstvo uvek lako.