6. Sve za lovu

“One for the Money”, simpatična akcijska komedija sa dozom romantike, nastala je prema istoimenoj knjizi američke spisateljice Janet Evanovich.Stephanie Plum (Katherine Heigl) s 30.g, , nezaposlena i svježe razvedena, živi sa svojim hrčkom u Trentonu, NJ. Slomljena i očajna, pronalazi posao kod svog bratića koji se bavi jamčevinama. U potrazi za brzom zaradom prihvaća najveći slučaj – ući u trag lokalnom policajcu traženom za ubojstvo,s kojim dijeli romantičnu prošlost, a koji joj je slomio srce u srednjoj školi.

5. Gola Istina

Bitka među polovima zahuktava se u filmu Gola istina; pametnoj, seksi komediji o muškarcima, ženama i ogromnim razlikama koje razdvajaju način na koji svaka strana razmišlja, mašta i pokušava zavesti onu drugu. Abby Richter (Katherine Heigl) je producent jutarnjeg programa čija je potraga za gospodinom savršenim rezultirala time da je i dalje sama. No Abby će doživeti grubo otrežnjenje kad se njeni šefovi udruže s Mikeom Chadwayom (Gerard Butler), ličnošću s lokalne televizije koji će otkriti golu istinu o tome čime se vode muškarci i žene u potrazi za „boljom polovinom”.

 

4. Znači rat

FDR  i Tak se zaljubljuju u šarmantnu i prelepu Lorin. Dok Lorin pokušava da izabere između njih dvojice – uz pomoć samouverene drugarice Triš, FDR i Tak vode epsku borbu za Lorininu naklonost. Uz pomoć veština praćenja i niza modernih spravica – neka najbolji špijun pobedi!

3. Slatkiš i ubica

Dženifer Džen Komfelt (Ketrin Hajgl) oporavlja se od iznenadnog raskida uverena da se nikada više neće zaljubiti. Međutim, upoznaje čoveka svojih snova Spensera Adamsa (Ešton Kučer), za koga se udaje. Sve je idealno dok ne sazna da joj je muž ubica, a onda čini sve da otkrije koje još tajne Spenser krije.

 

2. Veliki Getsbi

Film o bogatašu Gestbiju u najvišim njujorškim krugovima priča se da je ubica, švercer. On je i ratni junak i otelovljenje američkog sna, domaćin najboljih zabava u gradu. Veliki Getsbi. Nik Karavej, njegov komšija, kasnije i jedini prijatelj otkriva tajnu – misteriozni Getsbi se razmeće bogatstvom stečenim jakom disciplinom i inteligencijom samo da bi privukao pažnju Dejzi Bjukenen, neprežaljene ljubavi iz mladosti. Zeleno svetlo s druge strane zaliva, gde Dejzi stanuje, postaje jedina svetlost Getsbijevog života.

1. Sedam duša

Tim Tomas (Vil Smit) je nadareni vazduhoplovni inzenjer sa predivnom zenom i kucicom na obali. Medjutim, usled koriscenja mobilnog tokom voznje, njegov auto je sleteo sa puta i on je postao odgovoran za gubitak sedam zivota, ukljucujuci i smrt njegove zene. Potpuno bezvoljan da oprosti sebi, Tim odlucuje da pokloni delove svoga tela koji ce omoguciti nov zivot za sedam nepoznatih ljudi koji to zasluzuju. Timov plan pocinje da se odvija u pogresnom pravcu kada se zaljubljuje u jednu od osoba kojoj pokusava da pomogne.