Ceremonija dodjele nagrada za Teen 2019. održana je 11. avgusta 2019. godine, koristeći binu na plaži u Hermosa, u Kaliforniji, a ovo je  prvi put da je ceremonija održana na otvorenom. Nagrade su dodeljene najzgodnijim holivudskim zvezdama za godišnja dostignuća u oblasti muzike, filma, televizije, sporta, mode, komedije i interneta, a glasaju gledaoci starosti od 13 i više godina koji žive u Sjedinjenim Državama na svojoj veb stranici i preko različitih društvenih medija.

Pogledajte ko je ove godine bio pobednik na 2019 TEEN CHOICE AWARDS-u.

Ko je nastupao?

Na festivalu su se našli nastupi OneRepublic, Bazzi, Blanco Brovn, CNCO, HRVI, Mabel, Jordan McGrav i zvezde Modern Famili Sarah Hiland.

Ko je nominovan?

Ove godine Lil Nas Ks i njegov mega-hit “Old Town Road” na vrhu su muzičke kategorije sa pet nominacija, a slede je Post Malone sa četiri i Tailor Svift, Halsei i Khalid sa po tri. U kategoriji filma, Osvetnici: Endgame uhvatio je ukupno devet klimanja glavom. Aladdin je zauzeo drugo mesto sa pet, a Kapetan Marvel, Akvamen i Ludo bogati Azijci svi su dobili četiri boda. Što se tiče TV strane, Riverdale, Flash i Shadovhunters dobili su ukupno pet nominacija.

Ko je nastupao?

Zabavno je gledati kako se sve vaše omiljene poznate ličnosti pojavljuju na dodelama nagrada i videti koju će nagradu doneti kući te večeri. Ali ono što je još bolje je kada se nagrade zasnivaju na glasovima fanova, a ne po nekom slučajnom odboru. Nagrade Teen Choice vam omogućavaju da odlučite ko će osvojiti pravo na hvalisanje u kategorijama kao što su Choice Pop Song, Choice Action Movie i Choice Breakout Artist.

Ovogodišnji domaćini su glumica Luci Hale i IouTuber David Dobrik.