Naravno, svima nam je jasno, da je stajling nedovršen ako nema naše omiljene torbe. Ja barem bez torbe nigde ne idem, a mogu da priznam i da mi je torba najvažniji element stajlinga.

Svaka devojka mora da ima barem četiri torbe.

Torbu za svaki dan, veliku torbu, letnju torbu, damsku torbicu

Počeću od prve i najvažnije torbe, svakodnevne. Torba mora da odgovara tvom načinu života. Biraj torbu proporcionalnu sa tvojom figurom. Ne nosi ofucanu torbu i ne trudi se da u nju gurneš baš sve što imaš!

Moja omiljena svakodnevna torba je naravno ne prikosnovena Hermes torba Birkin. Ova torba je aktuelna od 60-ih do danas, a biće sigurno još dugo. Ova torba je jako praktična i pregledna, u nju mi bukvalno sve stane što mi je potrebno i pritom je prelepa. Odiše stilom i skupoćom.

Pink-Hermes-Birkin

 

Takođe jako lepa torba Lancel koja potseća na Brižit Bardo, za koju je i bila napravljena. Torba je napravljena od prirodnih materijala, jer Bardo je zaštitnica životinja. lancel_6teen

Moja omiljena torba za izlazak, kao što već nagađaš je večiti trend, mala sa dugačkim lancima torbica  Coco Chanel. Torbica iako deluje da  je mala, jako je zgodna i praktična.

 

chanel-bag

 

Lady Dior – idealna tašna koja ne može da se ne dopadne svima. Ona je napravljena za Princezu Dajanu. 1995 godine Bernadet Širak, supruga predsednika Francuske, je poklonila princezi Dajani poklon. To je bila upravo ova tašna. Torba je olišenje ženstvenosti, elegancije, prefinjenosti.

1352965948_favorite-bag-8

 

Luis Vuitton torba je mašta svake devojke. Specifično je to da Luis Vuitton nikada nema rasporodaju ili popuste na svoje torbe. Tako da ako vidiš da torba košta manje nego na njihovom zvaničnom sajtu, znaj da je to kopija. Uvek je upakovana u u tamno braon paket na kome stoji natpis “LOUIS VUITTON – Maison Fonde’e en 1854 – Paris”
uvek ovim redosledom. Svaka torba ima svoj individualni kod koji označava mesec i godinu proizvodnje.
Uz nju nikada ne ide uzorak kože, a print je urađen sa svih strana simentrično.

89b24070350ca5e117f90f07065f7e40_137