P: Iako želim da budem pevačica, imam osećaj da me roditelji ne shvataju ozbiljno. Kad god pokušam da im to kažem da želim da se bavim pevanjem, oni kažu da sam previše stidljiva I da ne bi uspela da pevam pred publikom.

O: Ovako prvo moraš da im pokazes rezultate, uspeh u music,da imas talenta I da stvarno zelis I znas da pevas. Pevanje se uči…Mozes da inprovizuješ šou u kome ti možeš da pevaš I da to snimiš i prikažeš na Youtube i da te neko od stručnjaka iz te oblasti čuje i angazuje, pa da tako postaneš i popularna i poznata umetnica.

Ukoliko i ti imaš neku dilemo ili pitanje na koje ne znaš da odgovoriš piši nam na mail

PODELI
Prethodni tekst15 GLAVNIH BEAUTY TRENDOVA ZA 2016 GODINU
Sledeći tekstMOJA NAJBOLJA DRUGARICA ME IGNORIŠE
Idejni sam tvorac MISS6TEEN portala i budućeg magazina. Po struci grafički i web dizajner, a po opredeljenju umetnik, slikar, dizajner nakita i humanista. Ideja mi je da kroz zanimljive tekstove - moje i mojih bliskih prijatelja, na zabavan i kreativan način predstavim razna znanja i zanimljivosti, koja možda nikada ne biste saznali, jer se nalaze u dosadnim suvoparnim knjigama… Takođe mi je želja da vas, mlade tinejdžerke, obrazujem o modi i stilu, jer nažalost okružuje nas šund, kič i bezukusje! Zdravlje, lepota, putovanja... U svakom slučaju dobro druženje je zagarantovano! Toliko od mene!